will.i.am - FIYAH, single nou

will.i.am – FIYAH

loading...

will.i.am – FIYAH

will.i.am e inspirat de timpul pe care l-a petrecut in Marea Britanie si vine cu o piesa si un videoclip nou ”FIYAH”. Din clip nu lipseste tehnologia, pentru ca toti dansatorii isi petrec timpul pe telefon, pentru ca la final sa o dea intr-o coregrafie intr-un decor urban. Piesa a fost lansata la The Voice UK, will.i.am fiind unul dintre membrii juriului acestei competiții, alături de Jennifer Hudson, Gavin Rossdale și Sir Tom Jones. Piesa a avut premiera live în cadrul emisiunii, will fiind însoțit pe scenă de dansatori îmbrăcați în ținute inspirate de costumațiile lui Michael Jackson. In afara de acest track, insa, nu avem nici o informatie despre un eventual album.

will-i-am-fiyah-thatgrapejuice-600x271

Pentru videoclipul piesei ”FIYAH”, will.i.am a colaborat cu regizorul Shadae Lamar Smith. Clipul încearcă să aducă un omagiu culturii britanice. Anterior acestei melodii, will.i.am lansa în aprilie 2016 o versiune nouă a piesei ”Mona Lisa Smile”. Ediția reeditată a single-ului a fost înregistrată în colaborare cu Nicole Scherzinger. Pentru acea nouă versiune, will i. am a filmat un videoclip ingenios, în care atât el, cât și Nicole, sunt transpuși în cele mai cunoscute tablouri expuse la Muzeul Luvru, chipurile lor înlocuindu-le pe cele ale lui Napoleon și Mona Lisa, printre altele. Vizualul este regizat de Michael Jurkovac, cu care will i. am a mai colaborat în 2010, la realizarea documentarului ”Black Eyed Peas: Live from the DNC”.

Asculta   will.i.am – FIYAH

De altfel, ultimul album will.i.am a aparut in 2013, iar atunci #willpower nu s-a descurcat foarte bine in topuri. In Billboard 200 a ajuns pe locul 9, desi a avut colaborari destul de interesante. L-am ascultat cu ”This Is Love”, un featuring cu Eva Simmons, care a prins bine in topurile europene, insa cel mai de succes single de pe album a fost colaborare cu Britney Spears. ”Scream & Shout” a ajuns pe primele locuri in clasamentele din Europa si pe pozitia a treia in Hot 100, in timp ce in Hot Dance/Electronic Songs a urcat pe primu loc. Featuring-ul cu Justin Bieber, ”That Power”, s-a descurcat relativ bine in clasamente, iar cel cu Miley Cyrus, ”Feelling Myself”, nici nu a fost lansat in atatea teritorii. In schimb, anul trecut a revenit cu o piesa, ”Boys & Girls”, in featuring cu Pia Mia, iar in 2014 lansa ”Birthday”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *