Whitesound feat. Alexandra Stan - Ciao, single nou

Whitesound feat. Alexandra Stan – Ciao

loading...

Whitesound feat. Alexandra Stan – Ciao

Dupa ultimele doua videoclipuri filmate in Constanta, “Boom Pow” si “Au gust zilele”, Alexandra Stan a gasit un nou loc important de la malul Marii Negre pentru a-l introduce in cel mai recent clip al ei, “Ciao”, mai precis statiunea Mamaia. Pentru noul single, frumoasa cantareata a facut echipa cu Whitesound, proiectul muzical al lui Alexandru Unc si al lui Alexandru Ispas. Se pare ca talentul celor 3 artisti cu numele de Alexandru s-a adunat in single-ul “Ciao”, care vine la pachet cu un videoclip regizat de Andrei Stan si ne-o prezinta pe Alexandra Stan in ipostaze sexy alaturi de prietenele ei din copilarie, fetele bucurandu-se de ultimele zile de vara tarzie din Romania.

14333051_1898845177009662_4689958815035747612_n

Alexandra Stan are un inceput de toamna productiv. Dupa ce a lansat single-ul „Boom Pow” drept multumire pentru cele peste 10 milioane de vizualizari ale videoclipului „Ecoute”, si apoi colaborarea cu Chris Blainzy „Au gust zilele”, Alexandra Stan revine pe proiectul Whitesound. Alexandra Stan a lansat recent si videoclipul pentru Boom Pow, filmat la Constanta si a colaborat cu Criss Blaziny pentru cel mai nou single al sa, Au gust zilele. Cantareata se bucura si de un nou super succes pe piata din Japonia, unde a bifat deja doua turnee sold out.

Asculta   Whitesound feat. Alexandra Stan – Ciao

“Mereu e vara undeva pe glob, iar noi ne bucuram parca si mai tare de viata atunci cand e soare. Prin clipul “Ciao” am vrut sa tinem si mai mult anotimpul estival la noi in tara, mai ales ca vremea e de partea noastra si gradele in termometru nu scad deloc”, spune Alexandra Stan.

De cealalta parte, Alexandru Unc adauga: “Lucrez cu Alexandra Stan de cativa ani, in calitate de tobosar/percutionist, dar ne doream de mult o piesa impreuna prin unul din cele doua proiecte muzicale ale mele, Whitesound sau Mr. Gong. Ne-am pus dorintele pe hartie si asa a iesit ‘Ciao’”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *