What's UP - Doare, single nou

What’s UP – Doare

loading...

What’s UP – Doare

Dupa ce a lansat „Ora 2“, piesa ce face parte din „Project Islanda“, What’s UP găseşte un mesaj într-o sticlă purtată de valuri şi ne reaminteşte că „Doare”, în noua sa piesă sentimentală. Melodia plină de feeling primeşte un videoclip filmat pe malul oceanului. „Doare” este un single compus de What’s UP împreună cu Marius Moga, Commands şi Mitchell Hazlett. Videoclipul piesei „Doare“ a fost filmat in Islanda, in partea de sud a tarii, pe plaja neagra din Vik, dar si in Londra, astfel ca peisajele fascinante scandinave se completeaza perfect cu atmosfera britanica. What’s UP a avut ocazia să resimtă 4 anotimpuri într-o singură zi.

Protagonist al acestui clip, muzicianul este naufragiat pe malul mării la începutul poveştii. Găseşte o sticlă cu un mesaj, iar scrisoarea îi reaminteşte de dureri şi poveri proprii. Pe un instrumental cu viori şi un bas suav de R&B, rapperul exprimă durerea unei răni care nu se mai închide. Mai ales când este acoperită cu „apă de mare”. What’s UP a prezentat la inceputul acestui an „Project Islanda“, un proiect din care fac parte cinci piesei Primele doua single-uri au fost „Ora 2“, lansat chiar de ziua artistului, si „Doare“, ambele urmand sa faca parte si din viitorul video-album al lui What’s UP, intitulat „Povestea inimii“.

Asculta  What’s UP – Doare

Cei care privesc cu atenţie clipul pot vedea şi câteva secvenţe din videoclipul următorului single, „Mi-a furat inima”. Acela va fi ultimul capitol al trilogiei „Taxi”, conform artistului hip-hop. La începutul lui 2018 What’s UP prezenta „Project Islanda”, material din care fac parte 5 piese. Prima a fost „Ora 2”, care a debutat chiar de ziua muzicianului, iar acum a sosit şi „Doare”.

Tot in acest an, chiar de Ziua Indragostitilor, What’s UP a lansat „Hana“, iar pe 1 martie, impreuna cu echipa Cat Music, artistul a impartit peste 1000 de martisoare femeilor din Bucuresti. In plus, de Ziua Femeii, What’s UP a oferit in dar o piesa cu un mesaj emotionant, „Iarta-ma, mama!“, in al carei videoclip apare chiar mama artistului.

What’s UP este unul dintre cei mai iubiti si populari artisti din Romania, iar de-a lungul timpului a lansat hituri precum „K la meteo“, „La tine” si „Taxi“, ce au stationat saptamani la rand in topul celor mai difuzate piese la radio. Whatzy, asa cum il alinta cunoscutii, a colaborat cu artisti consacrati din industria muzicala, precum Ruby, Mira, Andra, Alina Eremia si multi altii.

„Islanda este o tara plina de poveste si totodata un loc putin exploatat. Am avut patru anotimpuri intr-o zi, a fost, intradevar, o experienta speciala. «Doare» este cea mai matura si emotionanta piesa a mea de pana acum. Este despre sinceritatea de a spune exact ceea ce simti, chiar si in cele mai grele momente. In clip, puteti vedea si cateva cadre din «Mi-a furat inima», care este unul dintre urmatoarele mele single-uri, dar si ultimul capitol al trilogiei «Taxi»“, marturiseste What’s UP.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *