Vunk - Tara lui peste, single nou

Vunk – Tara lui peste

loading...

Vunk – Tara lui peste

Dupa piese ca ”Vreau o tara ca afara” si ”Ne facem auziti”, baietiide la Vunk revin cu track-ul ”Tara lui peste” si cu un videoclip format din imagini filmate zilele acestea la protestele din Piata Victoriei. Este o piesă despre libertatea iluzorie pe care o au peștii în acvariu, clasa politică și vălul de minciuni tras de ei peste ochii noștri. Vunk nu sunt singura trupa care vine cu un mesaj de protest, au facut-o si baietii de la Voltaj, iar mai multe vedete au facut comentarii pe seama a ceea ce se intampla zilele acestea in tara.

vunk tara lui peste

”Tara lui peste” melodia dedicata celor care au curaj sa-si asume responsabilitati si sa-si hotarasca singuri viitorul a fost lansata in decembrie 2016, inainte de alegeri. In aceste zile a devenit mai actuala ca oricand. Sute de mii de oameni din intreaga tara au decis sa sparga acvariul si sa-si apere prezentul si viitorul. Au infruntat frigul, si, seara de seara, si-au facute auzite vocile, cu speranta ca schimbarea este posibila. Am fost alaturi de ei si am adunat in noul video unele dintre cele mai frumoase imagini din Piata Victoriei.“Tara lui peste” melodia dedicata celor care au curaj sa-si asume responsabilitati si sa-si hotarasca singuri viitorul a fost lansata in decembrie 2016, inainte de alegeri. In aceste zile a devenit mai actuala ca oricand. Sute de mii de oameni din intreaga tara au decis sa sparga acvariul si sa-si apere prezentul si viitorul. Au infruntat frigul, si, seara de seara, si-au facute auzite vocile, cu speranta ca schimbarea este posibila. Am fost alaturi de ei si am adunat in noul video unele dintre cele mai frumoase imagini din Piata Victoriei,este mesajul trupei Vunk.

Asculta  Vunk – Tara lui peste

„Un om strange un grup. Un grup umple o Strada.O Strada se transforma în Piata. O Piata devine o Tara”, spune Cornel Ilie

Versuri – Tara lui peste

Tu stai si privesti lumea doar printr-un ecran
Tu crezi ca n-o sa te ineci daca nu esti in ocean
Si ai tai si ai mei
Sunt in larg deja
Si ai tai si ai mei
Se vor ineca
Daca nu te vei schimba
Tu stai in lumea ta una aproape intelectuala
In tara lui peste chiar si pestele este o momeala
Si ai lor si ai lor
In acvariu ne-au bagat
Nici ai lor nici ai lor
Niciunii nu s-au schimbat
Hai sa-i ducem pe uscat
Doar sa vrei sa inoti
Doar sa vrei sa inoti

Ne credem ocean
Dar suntem contrariul
In tara lui peste
Noi stam in acvariu

Tu stai si te intrebi daca totul s-a pierdut
Nimic nu s-a pierdut daca intrebarea n-a tacut
Cu ai tai cu ai mei
Sa iesim inot
Din aproape nimic putem sa facem tot

Ne credem ocean
Dar suntem contrariul
In tara lui peste
Noi stam in acvariu
Ne credem ocean
Schimba scenariul
In tara lui peste
Sa spargem acvariul

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *