VUNK - Lume, lume, single nou

VUNK – Lume, lume

VUNK – Lume, lume

Dupa ce a inceput anul lansand single-ul “Camera ei”, care a beneficiat de primul videoclipt filmat live pe Facebook, urmat de alte trei hituri “Hai, mersi”, “Imbracati sau goi” si Stai langa mine”. Trupa Vunk termina anul 2017 lansand “Lume, Lume”, cantecul care va salva lumea. Videoclipul piesei spune povestea unui om care, de cand se trezeste, se pregateste sa iasa din casa pentru a indrepta lumea. Pe Vunk i-am ascultat alaturi de Irina Rimes cu Stai langa mine, iar in aceasta vara au lansat si o piesa alaturi de Alina Eremia, Imbracati sau goi. In plus, anul acesta au venit si cu primul lor musical, Secretul tau, pus in scena in luna mai.

“Muzica schimba oameni si destine, iar acest cantec este o rugaminte de a vedea binele si frumosul in tot ceea ce ne inconjoara. Este un cantec erou care va trezi constiinte si va aduce speranta si dorinta de a ne opri din goana de zi cu zi si a ne bucura de lucruri simple. Pentru ca lumea se construieste pe daruire, intelegere si ingaduinta fata de cei de langa tine. Lumea se cucereste cu sufletul curat, cu zambet pe buze, cu speranta si incredere. Si cu muzica. Pentru ca muzica schimba oameni, aduna oameni, bucura oameni, trezeste oameni.

Asculta  VUNK – Lume, lume

De aceea, am ales ca inainte de lansare, piesa sa fie cantata de romani de pretutindeni. Nu este nevoie de gesturi mari pentru a schimba viata unui om sau a unei comunitati. Fiecare dintre noi este un super erou daca-si face treaba temeinic si nu renunta la crezuri si visuri. Impreuna putem construi o lume in care bunatatea, sinceritatea, corectitudinea, prietenia, altruismul reprezinta normalitatea si nu exceptia de la regula, “spune liderul trupei, Cornel ILIE.

Versurile melodiei “Lume, lume”

Lume, nu te mai astept
Vin la tine sa te-ndrept
Soare-n par te intinzi
Cautare sa-mi aprinzi

Lume, razi si tu mai mult
Ramai copil, nu fi adult
Alearga dealuri, urca munti
La ce bun sa te incrunti

Lume, lume, vezi ca vin
Cu mainile goale si cu sufletul plin
Lume, lume, vezi cum faci
Sa nasti mai multi ingeri, decat draci

Si poate daca o sa cantam
O sa se schimbe om cu om
Lume, lume, vezi ca vin
Nu ma primi ca pe-un strain

Lume, nu te rataci
Tine drumul inimii
Grijile nu au radacini
Le hranesti doar cand suspini

Lume, lume esti aici
Ce n-as da sa nu te strici
Sunt mai multi oameni frumosi
Pe lume decat ticalosi

Lume, lume, vezi ca vin
Cu mainile goale si cu sufletul plin
Lume, lume, vezi cum faci
Sa dai mai multi ingeri, decat draci

Si poate daca o sa cantam
O sa se schimbe om cu om
Lume, lume, vezi ca vin
Nu ma primi ca pe-un strain

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *