Vunk feat. Irina Rimes - Stai langa mine

Vunk feat. Irina Rimes – Stai langa mine

loading...

Vunk feat. Irina Rimes – Stai langa mine 

„Stai langa mine”, cel de-al patrulea single lansat de pe noul album Vunk, este prima colaborare a trupei cu Irina Rimes. “Stai lângă mine” este al doilea videoclip al trupei Vunk, după “Sari”, pentru care scenariul și regia sunt semnate de solistul Cornel Ilie. Intelege. Iarta. Ramai. Unele dintre cele mai puternice cuvinte pe care le putem spune atunci cand credem cu toata puterea ca meritam sa primim sau sa dam inca o sansa in iubire. „Stai langa mine” vorbeste despre curajul de a ne spune cu voce tare, fara teama, dorintele. “Stai lângă mine” este cel de-al patrulea single lansat de pe noul album Vunk, “Extrovertit”, după “Camera ei”, “Hai, mersi” și “Îmbrăcați sau goi” (feat Alina Eremia).

Irina Rimes  cunoscută și sub numele de Irina Remesh sau Irra, este o cântăreață și compozitoare originară din Republica Moldova, dar care astăzi locuiește în București. Irina Rimes a participat în 2012 la Fabrica de staruri în Republica Moldova, unde a ajuns până în finală. Primul ei single, „Visele”, a lansat-o în industria muzicală, ajungând rapid în topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale, și i-a adus un premiu în 2016, pentru cel mai bun debut al anului. Pe lângă piesele compuse și cântate de ea, Irina Rimes a compus pentru diverși artiști români precum Inna, Raluka, Andra, Alina Eremia sau Antonia. Irina este primul artist din România care a lansat o trilogie muzicală, fiind numită de revista Cosmopolitan „revelația anului 2016”. În 2017, Irina a semnat un contract cu Universal Music Franța, iar în prezent pregătește lansarea primului ei album, „Despre el”.

Asculta  Vunk feat. Irina Rimes – Stai langa mine 

„Mi-am dorit sa regizez eu clipul pentru piesa asta, sa creez starea pe care am vrut sa o transmitem vizual. Este o abordare usor atipica a unui clip romanesc, din punct de vedere al incadraturilor si unghiurilor de filmare,” a declarat Cornel ILIE, liderul trupei Vunk.

„Este o piesa pe care am scris-o împreună cu Andy Banica si care ne-a placut foarte mult. Am vrut sa o lansam, iar cand a aparut ocazia unei colaborari cu Vunk, am stiut exact ca „Stai langa mine” este piesa. Si lui Cornel i-a placut de la prima ascultare si acum ne bucuram sa va prezentam rezultatul final”, a spus Irina Rimes.

Versuri – Stai langa mine

Tu te joci in parul meu
Eu ma joc in mintea ta c-asa sunt eu
Fiecare dintre noi stie bine
Ca astazi ne iubim dar n-o sa stim ce va fi maine
Tu te joci in parul meu
Eu lovesc in sufletul tau mereu
Si vreau in inima ta sa stau
Tu sa ma iubesti si eu in inima ta sa stau

Poate ca e doar privirea ta
Poate doar imaginatia mea
Nu stiu ce-ai facut cu mintea mea
Dar imi place sa ma simt a ta
Stai langa mine

Tu te joci in parul meu
Dar tu nu stii nici pe departe ce vreau eu
Sa nu crezi ca ma cunosti atat de bine
Astazi ne iubim dar n-o sa stim ce va fi maine
Tie iti place sa ma alinti
Mie imi place sa te scot din minti
Si vreau in inima ta sa stau
Tu sa ma iubesti si eu in inima ta sa stau

Poate ca e doar privirea ta
Poate doar imaginatia mea
Nu stiu ce-ai facut cu mintea mea
Dar imi place sa ma simt a ta
Stai langa mine

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *