Vunk - Camera ei

Vunk – Camera ei

loading...

Vunk – Camera ei

Pentru trupa Vunk, 2017 este anul premierelor. Un nou album, un documentar despre istoria trupei, un nou concept pentru Ziua Dorului si concerte in care vor fi prezente cele mai noi tehnologii. Cornel Ilie si trupa Vunk au pregatit o surpriza pentru fanii lor. Ei au realizat o premiera pentru Romania: primul videoclip filmat „one cut”, adica dintr-o singura miscare de camera, fara intrerupere, si transmis live pe Facebook. Vocalistul a promis inainte de filmare ca indiferent de rezultat si de micile desincronizari care s-ar putea ivi intr-o transmisie in direct, acesta va ramane clipul oficial al piesei Camera ei. Piesa ”Camera ei” va fi inclusă pe albumul ”Extrovertit” ce va fi lansat în luna mai.

hqdefault

Băieţii au făcut o surpriză tuturor celor îndrăgostiţi şi au lansat piesa „Camera ei”, pentru care au pregătit primul videoclip transmis live pe Facebook din România. Echipa de creatie a trupei a pregatit si un tricou special, numit Vunk T.V. (tricoul video), care cu ajutorul unei aplicatii de smartphone se va transforma intr-un ecran live. Cornel nu a putut sa paraseasca studioul Stirilor Pro TV fara ca George Buhnici sa afle ce aplicatii foloseste pe mobil: Play Kids, intens accesata de Zara, fiica lui de un an si ceva, YouTube, Waze, Netflix, Vocal Coach, o aplicatie pentru antrenarea vocii, Bucharest City si aplicatii pentru tenis si de check in pentru avion.

Asculta   Vunk – Camera ei

„Tehnologia a fost întotdeauna prezentă în activitatea noastră. Am vrut să oferim fanilor noștri șansa de a fi părtași la filmarea videoclipului și, cum nu îi puteam invita pe toți, am ales varianta de a filma live. Este o premieră în România și ne-am asumat un risc important. Au fost 3 minute și jumătate în care am scris istorie. Fără duble, fără întreruperi, o filmare dintr-o singură răsuflare pentru o poveste specială, așa cum am spus în toate videoclipurile noastre de până acum. Am ales data de 14 februarie, pentru că este o piesă de dragoste, ce vorbește despre căutari, neliniști și dorințe rostite în șoaptă. Este cântecul celor care vor să se întoarcă”, a declarat Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Timp de 14 ani, membrii formației – Victor, Alex, Nicu și Cornel – au activat sub numele de scenă Vank. La împlinirea a 10 ani de carieră și după o pauză de aproximativ patru ani, trupa se reinventează și devine Vunk. În 2009, după plecarea lui Alex Belciu și a lui Victor Cenușă, i se alătură trupei Bogdan Crucianu, urmat în 2010 de Gabi Maga. Astăzi, Vunk înseamnă Cornel Ilie, Nicu Sârghea, Bogdan Crucianu și Gabi Maga.

Versuri Vunk – Camera ei

Camera ei,
Muzeul dragostei,
De astazi s-a inchis
si m-am trezit din vis,
Camera ei,
O lume fara chei,
Chiar daca azi a fost ultima zi,
Din nou, ne vom gasi.

Si mi-am promis c-o sa m-adun
Si mi-am promis ca n-o s-o mai sun,
Dar ea ma face sa nu mai fiu om de cuvant.
Si iar alerg pe strazi baut,
Ca poate uit tot ce m-a durut,
Dar doare din ce in ce mai mult.
Cine m-o fi pus sa o privesc?

Camera ei,
Muzeul dragostei,
De astazi s-a inchis
Si m-am trezit din vis,
Camera ei,
O lume fara chei,
Chiar daca azi a fost ultima zi,
Din nou, ne vom gasi.

Si-am incercat si la alte usi,
Chiar si la poarta lui Brancusi,
Dar tot de vocea ei mi-e dor, la dus.
Din cate usi pe lume s-au construit,
Fix la a ei am ciocanit
Si am ramas, pe veci, al ei neiubit.
Cine m-o fi pus sa o sarut?

Cameraaa ei,
Muzeul dragostei,
De astazi s-a inchis
Si m-am trezit din vis,
Cameraaa ei,
O lume fara chei,
Chiar daca azi a fost ultima zi,
Din nou, ne vom gasi.
Din nou, ne vom iubi. [X2]

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *