VOLTAJ feat. Ruby & Colin - Nana, single nou

VOLTAJ feat. Ruby & Colin – Nana

loading...

VOLTAJ feat. Ruby & Colin – Nana

Voltaj a lansat videoclipul noului single ”Nana”, înregistrat împreună cu Ruby & Colin. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Lazăr Cercel. Single-ul „Nana” este o nouă colaborare cu o prezență feminină după câțiva ani, timp în care trupa a lansat piese solo, precum “Pic, pic”, “Kori Gent”, “De la capăt”, “Din toată inima”. O coproductie Cat Music / Voltz Media, piesa “Nana” este compusa de catre Voltaj, Colin & Shift. Videoclipul este regizat de catre Lazar Cercel, iar imaginea este realizata de catre SAN (Anton Sandu), si inseamna o mare desfasurare de forte, de oameni, de recuzita, intr-un decor inedit, cu un vibe urban si personaje surprinzatoare, precum o campioana la gimnastica ritmica, un artist capoeira, un biker de la Low Riders sau un break-dancer.

NANA-720x415

Piesa ”Nana” este inclusă pe albumul „X”, care este promovat de trupă în cadrul unui turneu național. Acesta a început pe 3 septembrie în Suceava și se va încheia pe 20 octombrie la București. Concertul din capitală va avea loc la Sala Polivalentă. Cu o carieră de peste 30 de ani, trupa aduce în faţa publicului un adevărat univers muzical. De la poveşti de dragoste pe portativ, până la cele mai antrenante refrene ce au ocupat primele poziţii în topurile autohtone, Voltaj surprinde publicul şi îl încântă de fiecare dată. Din repertoriul trupei fac parte piese precum:„Din toată inima” – hitul prin care trupa încurajează Naţionala de fotbal a României, „Lumea e a mea”, „Povestea oricui”, „Ora de Germană”, ”20 de ani”,„Albinuţa”.

Asculta   VOLTAJ feat. Ruby & Colin – Nana 

Cu siguranta te-a facut sa te ridici. Acum da din cap pe repeat! Sari. Sari. Baietii de la Voltaj au facut echipa cu Ruby si Colin si lanseaza videoclipul piesei “Nana”, single extras de pe cel mai recent album al trupei, “X”, al zecelea din cariera. Ruby a lansat în urmă cu câteva luni piesa „Condimente”, o colaborare cu Nosfe cu peste 38 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar Călin ne-a surprins cu videoclipul single-ului „Piesa noastră”, feat Kamelia.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *