Vizi - Talalaic, single nou

Vizi – Talalaic

loading...

Vizi – Talalaic

Compune muzica din liceu, are un playlist de peste 600 de piese, stie sa cante in 10 limbi straine, iar acum Vizi Imre lanseaza piesa “Talalaic”, prin care aduce în prim-plan interpreții comerciali si colaboratorii ei. Fiecare artist își stabiliteste prioritățile, unii dorindu-și cu orice preț să fie la radio și la tv, să cânte ce e în trend, însă pentru Vizi Imre a fost dintotdeauna mai important mesajul și conținutul piesei.Astfel, mai in gluma, mai in serios, Vizi a scris piesa “Talalaic” si a filmat si un videoclip pitoresc, in zona Transilvaniei, regizat de Alecs Nastoiu, cu care artistul a mai colaborat la realizarea sountrack-ului pentru filmul “Billion Star Hotel”, rasplatit cu 12 premii si 33 de nominalizari internationale.

vizi imre

Vizi Imre a lansat „Talalaic”, un pamflet despre industria muzicala romaneasca. Prin acest videoclip, cu plasare de produse locale, precum cas, urda si palinca de la vecinul Georgel, Vizi isi promoveaza si satul in care a crescut, Batos, din judetul Mures, incurajand astfel turismul in Romania. Cu multă dragoste și respect pentru natură și lucrurile simple, Vizi s-a filmat atât într-un țarc de oi, pe care le-a transformat în spectatori, și într-o căruță folosită drept scenă, cât și pe câmp, locul unde artistul se simte cel mai liber și de unde își culege inspirația.

Asculta  Vizi – Talalaic

“Vara e momentul lansărilor de piese cu videoclipuri la mare, cu puține haine, stiți despre ce vorbesc. Eu nu sunt împotriva acestor lucruri, fiecare este ce fel de artist vrea, însă eu țin foarte mult la mesajul transmis de versurile mele. Piesa “Talalaic” e foarte veselă, nu vreau să fie cu supărare pentru nimeni. Trebuie luată ca atare, e un pamflet”, mărturisește Vizi Imre despre noua lui piesa.

Fiecare artist isi stabiliteste prioritatile, unii dorindu-si cu orice pret sa fie la radio si la tv, sa cante ceea ce e in trend, insa pentru Vizi Imre a fost dintotdeauna mai important mesajul si continutul piesei. Vizi Imre a lansat „Talalaic”, un pamflet despre industria muzicala romaneasca. Prin acest videoclip, cu plasare de produse locale, precum cas, urda si palinca de la vecinul Georgel, Vizi isi promoveaza si satul in care a crescut, Batos, din judetul Mures, incurajand astfel turismul in Romania.

Versuri –  “Talalaic”

In fiecare vara aud cate o manea
Care merge insistent oriunde as pleca
Nu e important ca nu e hit sau beton
Important e ca este semnat la …

Muzica e simpla doar de fredonat
Sa-ti intre in cap din prima dupa ce ai ascultat
Tema este dragostea, banii si dusmanii
Nu are nici un mesaj ca ne plictiseste fanii

Si ti-am facut o piesa simpla si frumoasa
Sa o canti la o bere cu prietenii la masa

Asta-i hitul meu de vara pentru voi
Are si elemente etno pentru oi
Am pus in el si un sunet de cimpoi
Sa stiti exact ce sa cantati cu noi

Talalaic talalaic…

O sa maschez doua trei produse in versurile mele
Ca sa-mi iau niste bani pe videoclip din ele
Nu conteaza tare daca-i suc sau rahat
Pana am banii in mana nu voi fi un ratat

Vara asta vreau sa fiu mai curat
Cu Old Spice Colgate si sa beau Parmalat
Alimentez de la Mol mananc de la OMV
Nu conteaza daca sunt cu Mercedes sau BMW

Si ti-am facut o piesa simpla si frumoasa
Sa o canti la o bere cu prietenii la masa

Asta-i hitul meu de vara pentru voi
Are si elemente etno pentru oi
Am pus in el si un sunet de cimpoi
Sa stiti exact ce sa cantati cu noi

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *