VH2 - Dor de voi, single nou

VH2 – Dor de voi

loading...

VH2 – Dor de voi

VH2, una dintre trupele legendare ale Romaniei care ne-a oferit de-a lungul timpului piese nemuritoare, revine cu un nou single de o sensibilitate cutremuratoare, “Dor de voi”. Este prima piesa inregistrata de Gabriel Cotabita alaturi de VH2 dupa evenimentul nefericit de anul trecut. “Dor de voi” este scrisa de Mihai Pocorschi in urma cu doi ani, insa nu a mai fost lansata atunci din cauza lucrului intens pentru materialul “VH2 – Live in Garaj”.

music-picture(3)

Piesa, odata cu trecerea timpului, a capatat un sens si mai profund. “Am descoperit cu surpriză că versurile aveau o rezonanţă aproape profetică şi am hotărât în perioada noiembrie-decembrie, să o producem. e încărcată cu o emoţie aparte, este un cântec despre o călătorie lungă şi iniţiatică şi despre forţa de nebănuit a iubirii în vieţile noastre. Este o poveste ce se cerea spusă şi de aceea am decis să o împărtăşim cu publicul nostru”, a declarat Mihai Pocorschi.Cei de la VH2 revin alaturi de Gabriel Cotabita cu o piesa sensibila, care marcheaza intoarcerea la fanii lor – Dor de voi.

Asculta  VH2 – Dor de voi

“Dor de voi” marcheaza un moment special pentru VH2, in care se reconecteaza cu publicul sau, lucru accentuat de Mihai Pocorschi: “Piesa relateaza o poveste care se cerea spusa si de aceea am decis sa o impartasim cu publicul nostru. Artistul a adaugat ca “Dor de voi” e incarcata de o emotionalitate aparte, “este un cantec despre o calatorie lunga si initiatica si despre forta de nebanuit a iubirii in vietile noastre”. “Dor de voi” marcheaza un moment special pentru VH2, in care se reconecteaza cu publicul sau, lucru accentuat de Mihai Pocorschi: “Piesa relateaza o poveste care se cerea spusa si de aceea am decis sa o impartasim cu publicul nostru.”

Chiar daca aceasta e prima piesa lansata alaturi de VH2, Gabriel Cotabita nu se afla la primul single lansat dupa revenirea sa. El a mai colaborat si cu Matteo pentru Ce zi linistita , iar la finalul anului trecut colegii sai de breasla si fanii s-au reunit pentru un super spectacol la Sala Palatului in onoarea sa – Gala Chapeau.

Versurile melodiei „Dor de voi“

Sunt obosit ca un soldat intors acasa
Dupa un mult prea lung si mult prea greu razboi
Sunt toti ai mei care m-asteapta tacuti langa o masa
Dragii mei, azi m-am intors la voi
Dragii mei, azi m-am intors la voi

Am strabatut prea multe drumuri pan-acasa
Si prea departe am fost pana s-ajung la voi
Acum mi-e frig, si foame mi-e, si sete grea m-apasa
Si simt ca mi-a fost tare dor de noi
Si simt ca mi-a fost tare dor de noi

Iubire, cheama-ma
Si ocroteste-ma
Si spune-mi ca nimic pe lume nu e in zadar

Iubire, striga-ma
Cu dor, cuprinde-ma
Lumina calda mi-ai adus in dar

Si, poate, cei care ne nastem din iubire
Avem un drum de mers si-avem ceva de spus
Atunci, deschidem ochii mari cu teama si uimire
Un soare nou care rasare spre apus

Iubire, cheama-ma
Si ocroteste-ma
Si spune-mi ca nimic pe lume nu e in zadar

Iubire, striga-ma
Cu dor, cuprinde-ma
Lumina calda mi-ai adus in dar

Cheama-ma, iubire
Cuprinde-ma, iubire
Strange-ma, iubire
Si ocroteste-ma

Cheama-ma, iubire
Cuprinde-ma, iubire
Strange-ma, iubire
Iubire, iubire

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *