Verdini – E magic

Verdini – E magic 

Se spune ca magia exista doar atunci cand crezi cu adevarat in ea, dar Verdini pluseaza cu experienta unui performer autentic care poate convinge publicul sa se bucure de aceasta ca forma de spectacol. Magicianul Verdini a facut un truc si ne prezinta primul sau single & videoclip, “E magic”. Melodia este ca un cadou pe care il face din toată inima, o canta din tot sufletul și cu toată sinceritatea. Spera sa ajungă la inimile voastre și sa va aducă măcar un strop de fericire. Piesa este compusa de catre Robert Toma, Alex Parker si Verdini, iar videoclipul, printre putinele care integreaza elemente de magie, este regizat de catre Ionut Trandafir (Tranda Film) si ni-l prezinta pe artist, cum altfel, intr-un decor magic.

Verdini-E-magic--720x415

“Am multe visuri si fac tot posibilul sa mi se indeplineasca. Poate ca vi se pare surprinzator, insa cel mai mare vis al meu a fost sa cant. Cand am devenit magician, mi s-a indeplinit un vis din copilarie. Eu sunt cel care prin ceea ce face, demonstreaza oamenilor ca se poate, ca orice este posibil daca ai incredere si putina fantezie”. A venit momentul sa-mi indeplinesc cel mai mare vis al meu, sa fac muzica, iar prin muzica mea sa incurajez oamenii sa incerce, sa persevereze si mai ales sa viseze. A venit momentul sa imbin cele mai mari pasiuni ale mele intr-un concept unic, in care Magia devine Muzica si Muzica devine Magie, declara Verdini.

Asculta   Verdini – E magic

Ma bucur sa spun ca acelasi vis l-am impartit in ultimii 12 ani cu Robert Toma, caruia ii mulțumesc pentru ca a compus piesa si ca este alaturi de mine. Abia astept marile spectacole in care publicul sa auda muzica noastra pozitiva si sa vada in acelasi timp cea mai frumoasa magie, la cel mai profesionist nivel. Asta va promit si sper sa fiti alaturi de noi”, mai declara Verdini.

Numele “Verdini” vine de la culoarea verde si simbolistica ei, nume pe care artistul l-a ales in urma cu 10 ani, cand a inceput cu primele spectacole de magie. Intre timp, Verdini a participat la numeroase evenimente si concursuri precum Romanii au talent (editia cu numarul 2), a obtinut premii internationale (International Magic Contest Gabrovo 2013, Balka Magic Convention 2013) si a cucerit pe toata lumea cu spectacolele sale senzationale.

Versuri Verdini – E magic

Cand incepi sa spui ca poti.
Si vrei sa-i surprinzi pe toti.
Cand iubesti si simti ca zbori.
Esti pe pamant cu capu-n nori.

E magic, iti spun, hai incearca acum.
Ai incredere in tine si lumea devine un loc ma bun. [x2]

E magic.

Uneori ne complicam cand totul poate fi simplu, simplu.
Ai nevoie de un prieten, cere, nu trebuie sa te lupti de unu singur.
Stiu ca viata poate fi gri dar cu toate astea prefer s-o vad roz.
E o lume magica in care poti fi chiar tu vrajitorul din oz.

E magiiic, iti spun, hai incearca acum.
Ai incredere in tine si lumea devine un loc ma bun. [x2]

Inima mea se lasa purtata de vant catre vise.
Totul pare usor.
Pictez valuri si valuri de sentimente.
Emotiile-s aprinse in mii de culori.

E magiiic, iti spun, hai incearca acum.
Ai incredere in tine si lumea devine un loc ma bun. [x2]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *