Vanotek feat. Hevito - Viajero, single nou

Vanotek feat. Hevito – Viajero

loading...

Vanotek feat. Hevito – Viajero

Vanotek și Hevito și-au unit forțele într-o piesă care îți face poftă de călătorii. ”Viajero” e melodia pe care o vei pune pe repeat când pleci în vacanță. Vanotek este unul dintre producatorii care se impune din ce in ce mai mult pe piata muzicala din Romania. Vanotek schimb stilul și lansează o piesă latino, alături de Hevito. Se pare că pe Vanotek îl inspiră cel mai tare tema plecării. Întâi a fost ”My Heart Is Gone”, care a ”rupt” pe radio anul trecut, cu vocea inconfundabilă a Yankăi. În urmă cu jumătate de an, a decis să se întoarcă acasă, cu ”I’m Coming Home”, piesă cu care a participat la selecția națională pentru Eurovision.

 
Vanotek Viajero1

Vanotek și Hevito ne poartă într-o călătorie plină de aventuri printr-o pădure misterioasă, în cel mai recent videoclip lansat pentru piesa „Viajero”. Single-ul a fost compus de Vanotek, Alex Cotoi și Hevito, iar versurile latino îi aparțin celui din urmă. Videoclipul a fost filmat langa Bucuresti, in regia lui Michael Mircea, cel care a regizat si „My Heart is Gone” si „I’m Coming Home”. Dupa lansarea piesei „My Heart is Gone” in colaborare cu Yanka, single ce a stat saptamani intregi in topurile din Romania, Vanotek a revenit cu „I’m Coming Home” cu The Code & Georgian. La cererea fanilor si a publicului care a indragit piesa, Vanotek decide sa se inscrie la Eurovision si ajunge pe locul 2 al Selectiei Nationale.

Asculta   Vanotek feat. Hevito – Viajero

Vanotek a început să compună muzică de la vârsta de 17 ani, având colaborări de succes cu artiști precum Havana, Dan Balan, Sasha Lopez, Antonia, Dj Sava și multi alții. Anul acesta Vanotek a ieșit pe locul al doilea în etapa națională Eurovision, concurând cu piesa „I’m Coming Home”. Artistul a reușit să cucerească posturile de radio din străinătate cu proiectul Havana, pentru care a produs hitul „Vita bella”, ascultat în Franța, Belgia, Luxemburg, Olanda, Rusia, Grecia și Bulgaria.

Hevito provine din Republica Dominicană, însă s-a stabilit în România, pentru a face muzică. Artistul și-a făcut debutul la X Factor, iar de atunci a colaborat cu DJ Sava și Ale Blake.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *