Vanotek feat. Eneli – Back to Me

loading...

Vanotek feat. Eneli – Back to Me

Vanotek şi Eneli realizează o nouă colaborare, pe single-ul „Back to Me”, care primeşte un videoclip nou nouţ. Clipul abundă de efecte psihedelice, imagini abstracte şi un filtru albastru care face totul să pară un vis. Plin de simbolism ca o creaţie a lui David Lynch, „Back to Me” are un videoclip hipnotic realizat de către SAN. Piesa este compusă de către cei doi artişti şi produsă de Vanotek. Acesta din urmă a mai colaborat cu SAN şi la clipul „No Sleep”, single pe care cântă cu Minelli. „Back to Me” a ajuns deja în topurile Shazam din Rusia, unde se află pe locul 5 şi poate fi auzită la radiourile locale. Piesa “I’m Coming Home” feat. Georgian şi The Code s-a clasat pe locul al doilea la Selecția Națională Eurovision, fiind susținuți de cei mai reprezentativi artiști din România.

Nu e prima colaborare dintre Vanotek şi Eneli, care au spart gheaţa la început de 2017 cu piesa „Tell Me Who”. Vanotek îşi lansa primul album în luna noiembrie a anului trecut, LP-ul purtând numele de „No Sleep”. Discul include colaborări cu Minelli, Yanka şi Georgian. Marele hit al producătorului şi DJ-ului este „Tell Me Who”, care a strâns peste 8.5 milioane de vizualizări pe YouTube. Piesa “Back to Me” este inclusă pe primul album al lui Vanotek, lansat la finalul lui 2017 care include cele mai cunoscute piese precum “Tell Me Who” feat. Eneli, “În dormitor” și “My Mind” feat. Minelli, “Take the Highway”, “I’m Coming Home” feat. Georgian și The Code, “My Heart is Gone” feat. Yanka.

Asculta  Vanotek feat. Eneli – Back to Me

Eneli, pe numele său real Popescu Ileana-Maria are o voce visătoare, care se pretează perfect pentru electro pop. Tânăra de 22 de ani şi-a descoperit pasiunea pentru muzică în vreme ce era înscrisă la Şcoală Populară de Artă din Târgu-Jiu, oraşul său natal. Urma cursuri de canto în clasa a XI-a timp de un an la o şcoală privată din Bucureşti. În 2010 începea să posteze videoclipuri pe YouTube, iar apoi a susţinut concerte în oraş.

Vanotek, pe numele său Ion Chirinciuc, este un tânăr producător și DJ român, cunoscut publicului din România datorită pieselor care au cucerit radiourile, dar și colaborărilor și artiștilor alături de care a lucrat până acum. Originar din Republica Moldova, Vanotek a studiat la Liceul de artă Octav Băncilă din Iași, apoi s-a mutat în București și a început să compună pentru diverși artiști precum Dan Bălan, Antonia, Corina, Anda Adam sau Sasha Lopez.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *