Vama - Ghosts At War, single nou

Vama – Ghosts At War

loading...

Vama – Ghosts At War

Vama a lansat o nouă piesă, „Ghosts At War”, scrisă de Tudor Chirilă. Melodia este despre momentul ala cand intr-o relatie nici nu se pleaca, nici nu se face bine. Videoclipul este regizat de Hypno, iar piesa este produsa James Lewis, un producator strain cu care trupa a colaborat pentru noul album in limba engleza. Cel mai recent single a fost produs de James Lewis și masterizat de Robin Schmidt, compoziția fiind semnată de trupă. Pentru videoclipul ”Ghosts At War”, Vama a lucrat pe partea de regie cu Hypno (Bogdan Moldoveanu), care a colaborat recent și cu Subcarpați și Deliric. Personajele centrale din clip sunt interpretate de Alice Cora și Bogdan Fanariu.

vama

Vama este una dintre cele mai iubite și cunoscute formații de pop-rock /rock alternativ din România. Bazele trupei au fost puse de Tudor Chirilă și Eugen Caminschi, solistul și chitaristul formației Vama Veche. Din 2006, din momentul destrămării trupei Vama Veche, cei doi au dus mai departe spiritul acesteia alături de Lucian Cioarga (tobe), Dan Opris (bas) și Raul Kusak (clape), care a fost înlocuit câțiva ani mai târziu de către Gelu Ionescu.

Asculta  Vama – Ghosts At War

„În sfârșit vă prezentăm oficial noul nostru single, „Ghosts At War”. În varianta simplă îi spunem și ”Hello” Ne dorim să dați un play și mai departe vedeți voi dacă merită like, comment, share”, au spus băieţii de la Vama.

Muzica lor este ca marea, spun ei: „câteodată calmă, câteodată furtunoasă, dar mereu liberă și nestăpânită”. Acesta este spiritul Vămii care i-a făcut pe cei cinci membri ai trupei atât de iubiti și ascultați. Vama este a celor care își spun fără rețineri părerea, dar mai ales nu ezită să o cânte cu voce tare.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *