Usher - Crash, single nou

Usher – Crash

Usher – Crash

Usher devine emotional in cel mai nou videoclip al sau, ”Crash”. In stilul sau obisnuit, cantaretul ne ofera momente de coregrafie, un dans in doi unde partenera apare doar pe ecranul din spatele artistului. ”Crash” si ”No Limit” sunt primele piese pe care Usher le-a lansat in promovarea viitorului sau album, ”Flawed”. Cel de-al optulea material al artistului apare dupa o pauza de patru ani si se zvoneste ca va fi lansat oficial in luna iulie. Usher ne ameninta inca de acum doi ani ca va lansa ceva nou si a venit cu piese ca ”Good Kisser”, ”New Flame” sau ”She Came to Give It To You”. Intre timp, cantaretul s-a razgandit, probabil pentru ca primele singleuri nu au avut impactul scontat. 

usher

In  2012  a lansat Climax, o productie semnata de Diplo care a urcat pe locul 17 in Hot 100 si pe prima pozitie in Hot R&B/Hip-Hop Songs. De pe Looking 4 Myself a mai lansat single-urile ”Scream”, ”Lemme See”, ”Numb” si ”Dive”, cel mai de succes fiind Scream, cu locul 9 in Hot 100 si 1 in Dance Club Songs. Usher Terry Raymond IV, cunoscut și sub numele de Usher, este un muzician, actor și dansator american. El a devenit cunoscut la finele anilor ’90, grație includerii sale pe coloana sonoră a filmului ”Poetic Justice” și mulțumită albumului său de debut, denumit după sine. După performanțele modeste ale primului material, discul lansat în 1997, ”My Way”, l-a propulsat pe solist spre notorietatea mondială, comercializându-se în peste opt milioane de exemplare la nivel global și oferind trei șlagăre notabile.

Asculta   Usher – Crash

Succesorul său, 8701 i-a sporit popularitatea artistului și a anticipat promovarea celui mai mare succes comercial al său, materializat prin discul ”Confessions”. Lansat în 2004, albumul s-a bucurat de succes la nivel global, fiind distribuit în peste douăzeci de milioane de exemplare, fiind recompensat și cu un disc de diamant în S.U.A.. Produsele discografice promovate ulterior l-au ajutat pe solist să devină unul dintre cei mai apreciați artiști ai generației sale.

Având un timbru caracteristic tenorilor,solistul a fost felicitat de critica de specialitate pentru calitățile sale vocale.Abordând preponderent un sound bazat pe muzica R&B, cântărețul a inclus în compozițiile sale o serie de elemente ale unor stiluri diferite, printre care hip-hop, crunk sau dance, cel din urmă fiind reprezentativ în perioada recentă, grație șlagărelor de crossover influențate de acest gen. De-a lungul carierei sale, Usher a vândut peste patruzeci și cinci de milioane de albume, drept răsplată pentru realizările sale artistice fiind recompensat totodată cu șapte premii Grammy, șase American Music Awards, patru World Music Awards și douăzeci și două distincții oferite de Billboard.

În paralel cu activitatea de muzician, Usher s-a ocupat și de alte aspecte. Printre acestea, solistul deține o casă de discuri, US Records. Primul material discografic lansat sub egida companiei a fost coloana sonoră a filmului In The Mix, unde solistul deține rolul principal. Albumul a fost promovat la trei ani de la deschiderea casei de discuri, fiind distribuit de lanțurile de magazine începând cu data de 5 noiembrie 2005. Motivul pentru care artistul a ales să nu promoveze niciun artist până în acel moment este acela conform căruia „prioritățile lui Usher au fost să găsească artiștii potriviți și să aștepte până când el crede că ei sunt pregătiți”, după cum a declarat Clive Davis, reprezentant al Sony BMG America de Nord.

Începând cu anul 2005 Usher a devenit unul dintre deținătorii echipei de baschet americane Cleveland Cavaliers. În urma acestui eveniment, solistul a devenit cel de-al treilea artist pop ce se implică în acest fel într-o astfel de companie. De asemenea, interpretul deține și o serie de restaurante și a lansat un grup de parfumur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *