UDDI - Cel mai sarac milionar, single nou

UDDI – Cel mai sarac milionar

loading...

UDDI – Cel mai sarac milionar

UDDI a lansat single-ul ”Cel mai sărac milionar”, prin care transmite un mesaj puternic: ”bogația nu se măsoara în bancnote, ci în sentimente pozitive”, iar astfel artistul îi îndeamnă pe ascultători să iubească mai mult. UDDI a lansat single-ul „Cel mai sărac milionar”, care a fost compus de Randi. Noua piesă a lui UDDI transmite următorul mesaj: „cel mai sărac milionar poate fi oricare dintre noi, pentru ca, deși nu avem averi adunate în cont, suntem bogați datorită iubirii pe care o purtam oamenilor din jur. Dragostea ne înfrumusetează și îmbogățește viața, prin urmare, cel mai întelept este să ‘investim’ în sentimente.”

img

Uddi e ”Cel mai sărac milionar”, pentru că a investit în sentimente. Cel puțin așa spune în cea mai nouă piesă pe care a lansat-o. Cum vine asta, milionar sărac? Uddi zice că are sufletul în insolvență și vrea să-și joace sentimentele la Bursă. După ce a umblat cu basmale și a recunoscut, alături de Randi, că e ”vagabondul vieții lui”, Uddi a rămas falit. Cântă despre iubire și bani și e piesa în care mulți se vor regăsi. ”Cel mai sarac milionar” poate fi oricare dintre noi, pentru că deși nu avem averi adunate în cont, suntem bogați datorită iubirii pe care o purtăm oamenilor din jur. Piesa aceasta este povestea mea și a ta, pentru că bogăția nu se măsoară în bancnote, ci în sentimente pozitive. Iubiți-vă!, acesta este mesajul pe care vrea să-l transmită UDDI.

Asculta  UDDI – Cel mai sarac milionar

”Cant din suflet, muzica fiind marea mea dragoste si sper ca cei care imi asculta piesele sau reprezentatiile live sa simta asta. ‘Cel mai sarac milionar’ este povestea mea si a ta, pentru ca bogatia nu se masoara in bancnote, ci in sentimente pozitive. Iubiti-va”, afirma Uddi.

”Cred ca aceasta piesa i se potriveste foarte bine lui Uddi si sper ca toti cei care o asculta, sa ‘preia’ mesajul ei pozitiv, faptul ca bogatia consta in iubire, nu in bani”, declara Randi.

UDDI este un artist complet, care a demonstrat versatilitatea vocii sale prin numeroasele stiluri abordate în piesele lansate, cât și în cover-urile interpretate. De la remake-uri, precum „Aseara ți-am luat basma”, până la piese cu influențe reggae, cum este „Ipotecat” (Delia feat. Uddi), Uddi trece cu naturalețe de la un stil la altul. Dragostea pentru muzica răzbate din fiecare inflexiune a vocii sale.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *