TWO - Once In A Lifetime, single nou

TWO – Once In A Lifetime

loading...

TWO – Once In A Lifetime

Baietii de la TWO revin cu un nou single si videoclip, „Once In A Lifetime”. Track-ul are un mesaj pozitiv, iar videoclipul surprinde cadre din timpul inregistrarilor, dar si locuri insorite, plin de energie pozitiva. Recent, baietii de la TWO au venit cu o piesa special gandita pentru fanii lor din Orient si Asia, Lady Lady, dupa ce au lansat alaturi de Mellina piesa Vinovat si varianta in engleza a acesteia, You and I. Este o piesa pozitiva si astfel e  facut si videoclipul, cu imagini cat mai pozitive.

image005

Videoclipul TWO, „Once In A Lifetime” este filmat în străinătate şi are cadre atât din interiorul studioului unde Sorin Brotnei şi Mihai Gruia au lucrat la piesă, cât şi din exterior, în locuri însorite. Pentru clip au TWO a colaborat cu Anthony Icuagu și Andrei Leonte.

Asculta  TWO – Once In A Lifetime

Dupa cum spun cei doi, piesa Once in a Lifetime a pornit de la un prieten bun de al nostru D.de Laat, un dj renumit din Olanda, care intr-o zi m-a sunat si mi-a trimis un beat de la care am pornit. Impreuna cu Dorian Oswin am preluat ideea si am compus piesa in studioul nostru, Mango Music,spun cei doi băieţi de la TWO, Sorin Brotnei şi Mihai Gruia.

„Piesa este despre lucrurile pozitive si lucrurile pe care oricare dintre noi ar trebui să le facem măcar o dată în viaţă, sau pe care ni le-am propus să le facem cel puţin măcar o dată în viaţă! Şi aici este vorba despre orice, indiferent că este vorba despre iubire sau despre lucruri mărunte”, completează TWO.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *