Twenty One Pilots - Jumpsuit,

Twenty One Pilots – Jumpsuit

Twenty One Pilots – Jumpsuit

Twenty One Pilots a lansat două noi piese în această săptămână, după o „tăcere” de un an. Noile single-uri sunt „Nico and the Niners” şi „Jumpsuit”, aceasta din urmă primind videoclipul pe care îl puteţi viziona în cadrul articolului. Duo-ul premiat cu Grammy nu mai lansase muzică nouă de ceva vreme. Aceste single-uri servesc ca aperitiv pentru un viitor LP, intitulat „Trench” şi urmând să debuteze în octombrie. Videoclipul lui „Jumpsuit” este regizat de către Andrew Donoho, colaborator al trupei de ani buni. Melodia are chorusurile catchy de la Imagine Dragons şi angoasa visătoare a celor de la The Chainsmokers.

Toate infuzate cu instrumentaţia în surdină de la The XX şi 3 Doors Down. Cele două noi single-uri sunt total diferite: unul este rock alterantiv cu influenţe progresive, iar celălalt este reggae-rap cu un element psihedelic. Twenty One Pilots ajunge la 5 albume cu release-ul „Trench” de la toamnă. „Jumpsuit” are o chitară bas distorsionată, într-un crescendo spre final care îţi dă fiori. Se lasă chiar şi cu o bucată de screamo, tobele sunt calibrate perfect, iar un sintetizator răguşit curge în valuri peste această creaţie serios muncită în studio. Solistul Tyler Joseph reuşeşte performanţa de a trece aproape fără efort de la şoapte discrete la un ţipăt visceral. Nici nu e de mirare că videoclipul acestei piese a ajuns la 8 milioane de vizualizări în nici 48 de ore.

Asculta  Twenty One Pilots – Jumpsuit

Casa de discuri a duo-ului a declarat că acest clip a fost pe locul întâi în Trending pe YouTube în această săptămână, cu 5.2 milioane de vizualizări în orimele 24 de ore. A fost depăşit astfel recordul single-ului Twenty One Pilots „Heathens”, care ajungea la 3.5 milioane de vizualizări în prima sa zi. Vă recomand să priviţi cu atenţie clipul pentru că porneşte o poveste interesantă continuată pe parcurul lui „Trench”, dezvoltată într-o adevărată saga.

Turneul Bandito al grupului începe pe 16 octombrie în Nashville, Tennesse. Pe lângă opriri în America de Nord, băieţii vor ajunge şi în Noua Zeelandă, Australia şi chiar Europa. Chiar dacă trupa nu a dezvăluit detalii despre locaţia filmărilor, fanii au aflat că e vorba despre o zonă în sudul Islandei, Fjaðrárgljúfur, la 3 ore de capitalăa Reykjavik.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *