Tudor Turcu - Love in Disguise, single nou

Tudor Turcu – Love in Disguise

loading...

Tudor Turcu – Love in Disguise

Tudor Turcu, castigatorul editiei din 2012 a X Factor a lansat in urma cu doua saptamani piesa Venin, iar acum vine si cu varianta in engleza a acesteia  “Love In Disguise”. Pentru noua varianta “Love In Disguise”, Tudor Turcu a colaborat cu Dl. Problema, pe numele sau real Bogdan Tascau, piesa fiind produsa la casa de discuri a acestuia, Code Production. Echipa care si-a pus semnatura asupra piesei este compusa din Tascau Marian Bogdan, Tiganus Alin Cristian si Tudor Turcu, Tanasoiu Liviu si Bancila Tiberiu Constantin.

tudor-turcu-love-in-disguise-1050x591

“Pe Bogdan l-am cunoscut imediat dupa castigarea X Factor. Acela a fost momentul cand cei mai renumiti compozitori romani au intrat in legatura cu mine. Dupa 3 ani, l-am reintalnit pe Bogdan la studioul lui, Code Production, si mi-a dat sa ascult un ghid. Era exact ce simteam in momentul acela…si anume venin. Un venin dulce amar pentru ca asa se intampla in viata multor familii,cupluri. O melodie creata in urma a ceea ce vedeam zilnic in jurul meu. E o melodie care mi-a venit “manusa” sa il citez pe prietenul Mihai Trastariu. Imi place sa cred ca aceasta piesa ajunge la inima tuturor celor care iubesc,sufera, spera si isi traiesc viata “fara limite”. Sunt mandru sa revin in casa fanilor imediat dupa participarea mea la Eurovision si, de ce nu, si pe radiourile nationale si internationale.”, explica Tudor Turcu.

Asculta   Tudor Turcu – Love in Disguise

Muzica a fost compusa de Tascau Marian Bogdan, Tiganus Alin Cristian si Tudor Turcu, iar versurile sunt scrise de Tanasoiu Liviu Marius. De orchestratie s-au ocupat Tiganus Alin Cristian si Bancila Tiberiu Constantin in studiourile Code Production. De artwork s-au ocupat cei de la Follow Design. Piesa este semnata de label-ul Code Production.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *