TROOPER - CORUPTIA UCIDE!, single nou

TROOPER – CORUPTIA UCIDE!

loading...

TROOPER – CORUPTIA UCIDE!

Trooper a lansat videoclipul piesei ”Corupția ucide!”. Versurile melodiei, scrise de Petre Constantinescu, atrag atenția asupra nedreptăților la care sunt supuși oamenii simpli. Trooper atrage atenția asupra proliferării corupției și a sărăciei în România printr-o piesă cu mesaj. Noul single al formației se numește sugestiv ”Corupția ucide!” și vorbește despre cancerul infiltrat în toate aspectele vieții din România: sănătate, cultură, educație, politică. Versurile, aparținând lui Petre Constantinescu, sunt un strigăt de revoltă împotriva nedreptăților la care sunt supuși oamenii simpli și nevinovați, precum și un îndemn la luptă și rezistență împotriva încălcării drepturilor care ni se cuvin. Videoclipul piesei a fost realizat împreună cu regizorul Mihai Vasilescu, aflat la a cincea colaborare de acest fel cu Trooper.

Trooper-au-lansat-videoclipul-piesei--Coruptia-ucide--

Piesa ”Corupția ucide!” este extrasă de pe noul album „În ziua a opta”. Discul cuprinde pe lângă piese noi și câteva surprize. Consecvenți ideii de a reduce în atenția publicului piese aparținând altor formații care au influențat prin muzica lor destinul Trooper, pe noul album vor putea fi ascultate și trei piese din repertoriul Phoenix, Valeriu Sterian și Compania de Sunet și Chrom Dioxid. Trooper, una dintre cele mai cunoscute formatii rock din Romania, lanseaza videoclipul unei piese noi care prefateaza cel de-al optulea album de studio, „In ziua a opta”. Noul album, „In ziua a opta” va fi lansat in data de 05.11.2016, in club Quantic, printr-un concert maraton din care nu vor lipsi multe piese noi dar si piese consacrate din repertoriul formatiei, alaturi de alte suprize.

Asculta   TROOPER – CORUPTIA UCIDE! 

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops – partener Orange, Magazinele IQBox, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex) si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara), Cafe Deko, Club Vintage si Club Quantic. dar si la Hard Rock Cafe. Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *