Travis Scott - Stop Trying To Be God,

Travis Scott – Stop Trying To Be God

Travis Scott – Stop Trying To Be God

Dacă nu era de ajuns că a colaborat cu Stevie Wonder, Philip Bailey, James Blake și Kid Cudi pentru noul single ”Stop Trying To Be God”, rapper-ul american Travis Scott plusează și împachetează piesa într-un videoclip regizat de reputatul Dave Meyers. În clip mai apare și Kylie Jenner, în rolul Sfintei Maria. Travis Scott face un mix interesant de stiluri muzicale și de tematici, lansând o piesă ce va crea, cu siguranță, vâlvă în online. Noul single ”Stop Trying To Be God” are la bază atât concepte biblice, cât și tonalități psihedelice, muzicienii implicați în proiect având în sine suficientă greutate pentru a stârni curiozitatea publicului.

Vorbim despre nimeni altul decât Stevie Wonder, care poate fi auzit la muzicuță, dar și despre tânărul și excentricul James Blake. Videoclipul piesei ”Stop Trying To Be God” este regizat de reputatul Dave Meyers, care a colaborat în trecut cu Ariana Grande, Camila Cabello și Kendrick Lamar. El este cel care a regizat clipul „Humble” al lui Lamar, ce i-a adus rapper-ului premiul Grammy pentru Videoclipul Anului.

Asculta  Travis Scott – Stop Trying To Be God

De curând, Meyers s-a implicat într-un proiect cu o tematică similară – videoclipul „God Is A Woman” al Arianei Grande. În acest clip, artista îmbină un arsenal de picanterii, folosind sexualitatea, simțul umorului și continua creștere a popularității feminismului pentru a-și promova noul single.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *