Tove Lo – Scars

loading...

Tove Lo – Scars

Tove Lo vine cu o piesa motivationala pentru coloana sonora a celui mai nou film din seria Divergent – Scars. Jakob Jerlström si Ludvig Söderberg sunt compozitorii trackului, care e complet diferit fata de ceea ce am ascultat de la Tove Lo pana acum. Acest nou single nu putea sa treaca neobservat de echipa Radio Click Romania dar mai ales de ascultatori.

tove-lo-new

Cantareata de origine suedeza a luat cu asalt topurile in 2014 cu remixul single-ului Stay High, care a ajuns in topurile din Europa printre primele pozitii, in Billbard Hot 100 a urcat pana pe locul 3, in timp ce in Mainstream Top 40 a ocupat prima pozitie. De pe albumul Queen of Clouds, cantareata a mai lansat Talking Body, la fel un single de succes, urmat de Timebomb si Moments.

Asculta  Tove Lo – Scars

Ebba Tove Elsa Nilsson, nascuta la data de 29 octombrie 1987, cunoscută mai bine după numele de scenă Tove Lo, este o cântăreață și compozitoare din Stockholm, Suedia. Ea a devenit cunoscută internațional în 2013 prin single-ul său „Habits”, iar mai apoi a atins un succes mainstream cu remixul piesei, rezlizat de producătorii hip hop Hippie Sabotage, intitulat „Stay High”. EP-ul său de debut, Truth Serum, a fost lansat în martie 2014, iar albumul de debut, Queen of the Clouds, a fost lansat pe 30 septembrie în SUA, Europa, Asia și Oceania prin casa de discuri Island Records. Tove Lo a scris piese pentru numeroși artiști, cum ar fi The Saturdays, Icona Pop, Girls Aloud și Cher Lloyd.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *