Tom Odell ft. Alice Merton - Half As Good As You

Tom Odell ft. Alice Merton – Half As Good As You

loading...

Tom Odell ft. Alice Merton – Half As Good As You

Tom Odell a colaborat cu artista indie Alice Merton pentru noul single ”Half As Good As You”. Melodia este acompaniată de un videoclip simplu și intim, în care îl vedem pe Tom Odell în elementul său natural, la pian. Alice Merton este o artistă indie pop rock de origine germană, cunoscută pentru single-ul de debut „No Roots”, ajuns Number One în Franța. Noul single ”Half As Good As You” este extras de pe albumul „Jubilee Road”, așteptat să apară pe piață pe 26 octombrie. Discul conține 10 piese („If You Wanna Love Somebody” este în două versiuni) și poate fi deja precomandat de pe site-ul oficial al artistului.

”Videoclipul pentru ”Half As Good As You” este aici. M-am întâlnit cu Alice Merton anul trecut, la un festival din Munich, și astăzi, e minunat să-i aud vocea pe această piesă. Sper să vă placă și vouă. Sunt foarte mândru de acest album, și după 10 ani de susținut concerte și compus piese în mod obsesiv, simt că acesta este materialul pe care m-am străduit să-l fac dintotdeauna. Trebuia doar să găsesc acea casă în care să-l înregistrez. De abia aștept să-l auziți. Sper ca o parte dintre voi să vă alăturați mie și trupei în unul sau două concerte pe care le vom susție în turneul mondial din toamnă. Acesta este începutul unei noi ere și se numește „Jubilee Road”, a transmis Tom Odell.

Asculta  Tom Odell ft. Alice Merton – Half As Good As You 

Primul single extras de pe noul disc se numește „If You Wanna Love Somebody”, ce beneficiază atât de o versiune de studio, cu videoclip, cât și de o variantă acustică, înregistrată în unul dintre puburile preferate ale artistului.

Tracklist „Jubilee Road – Tom Odell:

Jubilee Road
If You Wanna Love Somebody
Son of an Only Child
You’re Going To Break My Heart Tonight
China Dolls
Queen of Diamonds
Half as Good as You (feat. Alice Merton)
Go Tell Her Now
Don’t Belong In Hollywood
Wedding Day
If You Wanna Love Somebody (Single Version)

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *