Theo Rose - Noi stim, single nou

Theo Rose – Noi stim

loading...

Theo Rose – Noi stim

Theo Rose lanseara single-ul  „Noi ştim”.  Theo creşte de la piesă la piesa încântând publicul cu vocea şi timbrul abordat. După debutul de răsunet cu Diamonds & Pearls, unde tânăra cânta în duet cu Jester despre compromisuri şi riscurile la care se expun artiştii în drumul lor spre success, şi single-lul „Pe Bune”, care a adunat milioane de vizualizări pe Youtube, Theo revine cu o nouă piesă în acelaşi stil caracteristic, direct şi lejer. 

theo-rose-800x445

„Noi ştim” este piesa unei adolescente, care, ajunsă la pragul maturităţii, realizează că majoritatea băieţilor sunt în goană după sex şi vanitate, şi că femeile au puterea de a le schimba concepţiile şi de a le citi gândurileTheo Rose, pe numele sau real Theodora Diaconu, a crescut inconjurata de muzica si dans. Recitalurile pe care le sustinea mica artista in fata familiei si a prietenilor, folosind un tub de spray pe post de microfon, au indepartat orice dubiu asupra viitoarei cariere, era clar nascuta pentru muzica. Dupa serbarile scolare au urmat firesc festivalurile din tara iar premiile si laudele cu care era coplesita au confirmat alegerea facuta.

Asculta  Theo Rose – Noi stim

Tanara este inzestrata nu doar cu o voce angelica pe care o controleaza perfect, ci si cu un look proaspat si placut. Mai adaugam la acestea determinare si o atitudine serioasa pentru progres si avem toate premisele unui star in devenire. Ecuatia succesului este completata de efortul depus de Theo pentru a se perfectiona si creste ca artist.

Dupa ce acum 2 ani am putut-o admira ca prezentatoare la KIDSing, in prezent ea poate fi urmarita in cadrul show-ului „Te cunosc de undeva” la Antena 1. Theo creste de la piesa la piesa incantand publicul cu vocea si timbrul abordat.

Legat de piesa Theo declara, „Fiind o fire sincera si realista, am hotarat fara vreo retinere, sa spun lucrurilor pe nume printr-o piesa. „Noi stim” este piesa unei adolescente, care, ajunsa la pragul maturitatii, realizeaza ca majoritatea baietilor sunt in goana dupa sex si vanitate, si ca femeile au puterea de a le schimba conceptiile si de a le citi gandurile”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *