The xx - Say Something Loving, single nou

The xx – Say Something Loving

loading...

The xx – Say Something Loving

Trupa britanică The xx a lansat videoclipul noului single ”Say Something Loving”. Piesa este extrasă de pe albumul ”I See You”, apărut anul acesta, în luna ianuarie. Clipul piesei „Say Something Loving” a fost regizat de Alasdair McLellan și ilustrează ideea de iubire necondiționată de reguli sociale. Vizualul a fost filmat în Londra, orașul în care cei trei membri ai grupului The xx au copilărit. Jamie xx, Romy Madley Croft și Oliver Sim au format grupul The xx în 2005, în august 2009 lansând albumul de debut, „XX”. Datorită mixului de indie rock cu pop, la care se adaugă influențe electro de chill out și groove, grupul a atras atenția publicului și a jurnaliștilor de specialitate.

the-xx-cr-Laura-Coulson-2016-billboard-1548

Single-ul „Say Something Loving” este extras de pe albumul ”I See You”, cel de-al 3-lea disc din cariera formației. Materialul a fost lansat pe 13 ianuarie 2017 și s-a plasat pe prima poziție în topul albumelor din UK, Australia, Belgia, Olanda, Portugalia, precum și în clasamentele americane realizate de Billboard: Top Alternative Albums, Independent Albums și Top Rock Albums. În clasamentul general US Billboard 200, albumul s-a plasat pe poziția a 2-a.

Asculta   The xx – Say Something Loving

The XX a ajuns pe locul 1 într-un top realizat de The Guardian cu cele mai promițătoarele acte muzicale, iar publicația NME i-a poziționat pe locul 2 într-un clasament asemănător. În 2010, trupa a primit premiul Mercury Prize pentru primul disc, iar în 2013 a fost nominalizată la Brit Awards, categoria Cel Mai Bun Grup Britanic, dar a pierdut în favoarea celor de la Mumford and Sons. De asemenea, formația a contribuit la soundtrack-ul filmului ”Marele Gatsby” cu melodia „Together”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *