The xx - On Hold, single nou

The xx – On Hold

loading...

The xx – On Hold

Trupa britanică The xx a lansat videoclipul noului single ”On Hold”. The xx sunt cea mai noua revelatie a muzicii alternative din Marea Britanie, laudati pe la toate colturile si prin toate cluburile de muzica indie (au deja concerte in toate orasele mari din Europa si State), dar si de foarte multi critici. Piesa este extrasă de pe LP-ul ”I See You”, așteptat pe piață în 2017. Grupul britanic de indie-pop The xx a lansat primul single de pe noul album ”I See You”. Piesa se numește ”On Hold” și este acompaniată de un videoclip filmat într-un orășel din Texas. Prin acest clip, regizat de Alasdair McLellan, trupa le mulțumește fanilor de pe continentul american pentru susținere. Albumul ”I See You”, ce include piesa ”On Hold”, va fi lansat pe 13 ianuarie 2017. Acesta este cel de-al 3-lea disc din cariera formației.

Screen-shot-2016-10-11-at-11.46.19-AM

The xx s-a reintors cu un videoclip plin de viata facut in sustinerea noului single, ‘On Hold’. ‘On Hold’ este un single care continue un sample din ‘I Can’t Go For That’, un hit din 1981 semnat de Hall and Oates. LP-ul ‘I See You’ va fi lansat oficial pe data de 13 ianuarie, 2017. In clip vedem si cadre cu adolescenti care fac diverse lucruri. Extravaganza culmineaza cu momentul in care toata lumea danseaza si se distreaza pe cinste. Clipul a fost regizat de Alasdair McLeallan si a fost filmat in Marfa, Texas, acolo unde trupa a inregistrar cateva melodii pentru noul album ‘I See You’. Trupa a contribuit la soundtrack-ul filmului ”Marele Gatsby” cu melodia „Together”.

Asculta  The xx – On Hold

„Îi iubim și le purtăm respect oamenilor din SUA, după sutele de show-uri pe care le-am susținut acolo în ultimii ani. Sperăm că acest videoclip reflectă căldura și ospitalitatea cu care am fost întâmpinați în America.” – The xx

Jamie xx, Romy Madley Croft și Oliver Sim au format grupul The XX în 2005, în august 2009 lansând albumul de debut, „XX”. Datorită mixului de indie rock cu pop, la care se adaugă influențe electro de chill out și groove, grupul a atras atenția publicului și a jurnaliștilor de specialitate. Astfel, The XX a ajuns pe locul 1 într-un top realizat de The Guardian cu cele mai promițătoarele acte muzicale, iar publicația NME i-a poziționat pe locul 2 într-un clasament asemănător. În anul 2010, trupa a primit premiul Mercury Prize pentru primul disc, iar în 2013 a fost nominalizată la Brit Awards, categoria Cel Mai Bun Grup Britanic, dar a pierdut în favoarea celor de la Mumford and Sons.

„Numele ii caracterizeaza destul de bine: cei patru membri (Romy Madley Croft, Baria Qureshi, Oliver Sim, Jamie Smith) au toti 20 de ani, iar stilul lor este oarecum reflectat de denumirea simpla „xx”, piese instrumentale aproape minimaliste, versuri scurte, repetitive, cantate de duo-ul Romy Madley Croft si basistul Oliver Sim cu o voce timida, discreta, care fie se completeaza unul pe altul, fie se ingana. Rezultatul este o combinatie foarte placuta de dream pop, dubstep si chillout. Un alt aspect care i-a surprins pe toti a fost faptul ca The xx nu sunt produsul unui geniu in materie de muzica alternativa, care scoate trupe de succes pe banda rulanta.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *