The Motans feat. Delia - Weekend, single nou

The Motans feat. Delia – Weekend

loading...

The Motans feat. Delia – Weekend

The Motans revine cu un nou single, primul din 2017. Piesa se numeste “Weekend” si este in colaborare cu Delia, una dintre cele mai iubite si apreciate artiste ale Romaniei. Piesa „Weekend” este o compoziţie romantică, o declaraţie de dragoste cu un videoclip alb-negru pe măsură. Clipul a fost regizat de Ionuţ Trandafir şi spune povestea a doi îndrăgostiţi. The Motans este Denis Roabes, un tanar din Republica Moldova de 27 de ani care a decis sa isi urmeze pasiunea de a compune muzica sub un pseudonim, in urma cu doar un an.

The-Motans-feat-Delia-Weekend

In urmatoarea perioada, The Motans lucreaza pentru lansarea primului EP in care va fi inclusa si piesa “42”, o piesa mai conceptuala la care a compus mai mult timp. Delia este cel mai longeviv jurat X Factor Romania (5 ani consecutiv), singurul jurat cu studii muzicale, un artist complex care scrie si compune, stie sa cante la trei instrumente (flaut, nai si pian) si studiaza in prezent tobe/percutie. Delia isi va surprinde fanii anul acesta cu 3 concerte la Sala Palatului “Psihedelia pe 4, 5 si 6 martie. The Motans are un concert programat pentru 1 martie la Vintage Pub, dar şi unul la Hard Rock Cafe în aprilie.

Asculta   The Motans feat. Delia – Weekend

Denis Roabeş (The Motans) a avut următoarele de declarat despre colaborarea cu Delia: Am avut marea plăcere să o cunoaştem pe Delia şi să colaborăm împreună la piesa „Weekend”. Aceasta a fost scrisă într-o perioadă un pic mai lungă, dar cred că efortul a meritat. Am încercat să descriu prin cuvinte şi să dau culoare emoţiilor pentru care trăim. Muzica mă face să mă simt împlinit şi mă ajută să transmit oamenilor din jur emoţii şi stări, zâmbete şi speranţe, fiori sau pur şi simplu o linişte în sufletul celor care o ascultă.

„Weekend” este primul single Motans din 2017, piesa fiind compusă de către The Motans şi produsă de Alex Cotoi. The Motans este pseudonimul lui Denis Roabeş, un tânăr de 27 de ani din Republica Moldova, care a făcut senzaţie cu piesa „Versus”. Şi aceea a primit un videoclip tot de la Ionuţ Trandafir, ca şi acest nou single. Regizorul videoclipului “Weekend” este Ionut Trandafir (Trandafilm), cu care The Motans au lucrat si pentru primul single “Versus”.

Piesa a fost compusa de The Motans si produsa de Alex Cotoi.“Am avut marea plăcere să o cunoaștem pe Delia și să colaborăm împreună la piesa „Weekend”.

“The Motans este un proiect in care cred foarte mult. Imi place cum suna si imi place sa colaborez cu artisti speciali. “Weekend” este o piesa calda care emana emotie si sinceritate. Imi place foarte mult cum a iesit si abia asteptam sa vi-o aratam!”, a spus Delia.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *