The Mono Jacks – Drumul

loading...

The Mono Jacks – Drumul

Formatia The Mono Jacks a lansat si videoclipul peisei „Drumul”, cel mai nou single ce va fi inclus pe urmatorul lor album. Piesa a fost prezentata fanilor in urma cu doua saptamani, iar acum este insotita si de un clip regizat de Dragos Ometita. Trupa The Mono Jacks este o colecție de gânduri și emoții puse pe note, care au început să prindă viață în toamna lui 2008 la inițiativa lui Doru Trăscău. Formația a avut parte de un debut excelent și are în palmares o impresionantă activitate concertistică. 2010 este anul lansării albumului de debut, album care va fi apoi urmat de două EP-uri.

artworks-000167288511-j2q2zg-t500x500

Cel de-al doilea EP va fi reprezentativ datorită single-ului “Gândurile” și va marca un punct de referință în activitatea compozițională a formației, iar la aproape un an de la debutul acestei piese, cei patru se separă și își vor încheia activitatea. În primăvara lui 2015, The Mono Jacks a revenit pe scena muzicală, după o pauză de un an și jumătate. Și pentru că orice început de drum trebuie marcat cum se cuvine, The Mono Jacks a marcat acest nou capitol cu single-ul ”Tablou’”. Cel de-al treilea album The Mono Jacks este asteptat cu nerabdare de fani, dupa cele doua single-uri lansate pana acum, „Tablou” si „Drumul”.

Asculta   The Mono Jacks – Drumul


„Se intampla cateodata sa visez un cantec. De cele mai multe ori, imi este prea somn ca sa ma ridic si sa il scriu, asa ca repet in gand melodia si sper sa mi-o aduc aminte a doua zi de dimineata. Bineinteles ca pana dimineata uit totul. In seara aceea insa aveam probleme cu somnul. Asa ca m-am trezit si am inregistrat ceea ce tocmai visasem. Dimineata am ascultat inregistrarea si mi-am dat seama ca piesa functiona perfect cu o frumoasa partitura de chitara compusa de Dragos. ”Drumul”, prezentat întâi publicului în format audio, este acompaniat acum de un videoclip regizat de Dragoș Ometita. ”Unul din proiectele alea la care pui multă inimă și iese exact așa cum trebuie”, povesteste Doru Trascau.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *