The Kooks - No Pressure, single nou

The Kooks – No Pressure

The Kooks – No Pressure

Orice presiune devine închipuită atunci când știi să privești mereu partea pozitivă a lucrurilor. The Kooks reușesc încă o dată să ne pună zâmbetul pe buze și o fac atât de ușor, încât scenariul videoclipului ”No Pressure” pare unul cât se poate de real. Nu e ușor să trăiești fără presiuni, dar ascultând muzica celor de la The Kooks orice greutate se disipă. Chiar și o sarcină neplanificată încetează să mai fie un inconvenient, așa cum ni se arată în noul videoclip al formației, ”No Pressure”. Noul single este inclus pe discul la fel de optimist al formației, ”Let’s Go Sunshine”. Albumul va fi lansat pe 31 august și este o reîntoarcere la rădăcinile formației.

”Cred că toată chestia cu noul album a fost să ne autodefinim. Am experimentat puțin pe discul anterior, cu ceva influențe gospel, electro. A fost cool să facem asta. Și apoi am început să ne întrebăm:Cine e The Kooks? pentru că ajungi într-un punct în care vrei să știi..Cine suntem, pentru ce milităm? Cred că încercăm să rezistăm, sau să ducem mai departe rock-ul britanic și britpop-ul, față de care ne simțim oarecum responsabili și pe care îl iubim. Piesele de genul “Ooh La” ne reprezintă atât de bine. Nu facem pași înapoi, dar suntem cu siguranță The Kooks. Nu încercăm să fim altcineva”, a declarat solistul Luke Pritchard.

Asculta  The Kooks – No Pressure

De pe noul album a fost extrasă și piesa şi „All The Time”. Discul include 15 melodii. După un prim concert programat în 2016 și anulat o dată cu festivalul Spellground de la Capidava, trupa The Kooks va ajunge anul acesta pentru prima oară în România. Formația a fost confirmată la Summer Well Festival 2018, alături de Cigarettes after sex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *