The Killers - Wonderful Wonderful,

The Killers – Wonderful Wonderful

loading...

The Killers – Wonderful Wonderful

The Killers a lansat un videoclip fantomatic pentru piesa care denumește ultimul album al trupei, ”Wonderful Wonderful”. Melodia are un sound post-punk, având un loc special pe discul formației. Deși ”Wonderful Wonderful” ne-ar putea duce cu gândul la seninătate, inspirația din spatele acestei expresii are o cu totul altă semnificție. Ideea titlului melodiei i-a venit solistului Brandon Flowers când se aflau în deșert și se apropia o furtună. Discul ”Wonderful Wonderful” a fost lansat pe 22 septembrie 2017. Materialul s-a plasat pe prima poziție în topul american Billboard 200. De pe disc au fost extrase single-urile ”The Man”, ”Run For Cover” și ”Rut”.

”În momentul acela mi-a venit expresia ”wonderful, wonderful” și am avut posibilitatea de a o folosi într-o piesă pe care am scris-o cu Mark, basistul nostru, și în final a devenit o piesă foarte importantă de pe album. (…) Aud în această piesă lucruri cu care am crescut și pe care le-am iubit”, a detaliat Brandon Flowers.

Asculta  The Killers – Wonderful Wonderful

Aceasta furtună de la care a pornit ideea melodiei se regăsește și în conceptul vizual. În clipul ”Wonderful Wonderful”, o fetiță ce ține în mână o scoică se plimbă pierdută prin pustiu. Scoica se regăsește și pe coperta albumului ce include piesa.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *