The Bread Pits - Ajuta-ma, single nou

The Bread Pits – Ajuta-ma

loading...

The Bread Pits – Ajuta-ma

Trupa The Bread Pits lanseaza piesa ”Ajuta-ma”. Versurile și compoziția piesei  ”Ajuta-ma” sunt semnate de Bobo Burlăcianu. Trupa The Bread Pits îi are în componență pe Alex Neagu la tobe, Vladimir Ivanov la chitară bas și voce și pe Bobo Burlăcianu la chitară electrică și voce.  Compoziția și versurile sunt semnate de Bobo Burlăcianu. Bobo şi Alex s-au cunoscut în 2008, când Alex a intrat ca toboşar în trupa Fără Zahăr. Patru ani mai târziu, Bobo s-a hotărât să schimbe puţin direcţia muzicală şi să dea o şansă unor piese compuse în adolescenţă. Piese vechi de 14 ani, de dragoste împuşcată în picior, majoritatea în engleză. Vladimir a fost sunetist la concertul de lansare. În vara lui 2013 a intrat în formaţie la chitară bas.

15327400_1407264702625432_7987630273125853501_n

Bobo Burlăcianu este un interpret și compozitor român, membru fondator al formațiilor Fără Zahăr și The Bread Pits.Învața să cânte la chitară în timpul liceului și facea parte din trupa de umor Patrula 0, unde îl cunoaște pe Bobi Dumitraș, viitorul coleg din Fără Zahăr. Între 1999 și 2004 activează în trupa de teatru Ludic la Casa de Cultură a Studenților din Iași. În 2001 formează trupa Fără Zahăr și debutează în cenaclul folk Moldavia. Primul album apare în 2003 și se numește Episodu’ unu: Amenințarea faitonului. În 2012 înființează formația de rock alternativ The Bread Pits.

Asculta   The Bread Pits – Ajuta-ma

”Vă anunțăm cu mândrie și bucurie facerea primului nostru videoclip. Ploconeli și ridicări în slăvi pentru: Anya Yan / Blue Cat Studio / regie, imagine, montaj /Dan Georgescu / înregistrare, mixaj, master /Victor Panfilov / Real Sound and Vision /”, spun cei de la The Bread Pits.

Versuri The Brad Pits – Ajută-mă

Am în mine miez de noapte
Saci întregi de vise coapte
Stau ascunşi în debara
Am în mine jucării
Câteva mici poezii
Şi-o poză cu ea
Am în mine dimineaţă
Şi un capăt lung de aţă

Ce mă leagă de pământ
Am în mine păsări care
Se izbesc de stânci la mare
Seara când e vânt

Am în mine-acum
O pisică moartă fix în drum
Ajută-mă
Am în mine-acum
O secvenţă proastă-ntr-un film bun
Ajută-mă
Ajută-mă
Ajută-mă

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *