Thalida – Ultimul Rol

loading...

Thalida – Ultimul Rol

Canta de la 4 ani si isi doreste sa-si construiasca o frumoasa cariera muzicala. Thalida lanseaza, single-ul “Ultimul rol” si are mare incredere in aceasta piesa care spera sa o ajute sa intre incet dar sigur in lumea artistica. Vocea sa a făcut furori la numeroase festivaluri de muzică uşoară atât din ţară, cât şi din Europa , obţinând trofee si cântând pe scenele din Bulgaria, Grecia şi Viena. Îi place să călătoreasca pe meleaguri străine, să participe la spectacole televizate, să fie alături de oameni drepţi, de cuvânt şi oneşti care să o ajute să îsi desăvârşeasca cariera în mod corect. Îi place să aiba parteneri de scenă dedicaţi actului artistic,unde spiritul de echipă să predomine.

unnamed-1024x576

“Inca de la 4 ani, de cand am facut primii pasi in directia industriei muzicale, mi-am dorit sa ajung in acest punct, lansarea primului single. Am implinit 18 ani si a venit momentul sa imi vad visul implinit, intrucat azi se lanseaza piesa ,,Ultimul rol”. Este un proiect care mi se potriveste din toate punctele de vedere, atat din perspectiva mesajului, cat si a titlului, care luat in sens propriu, este in directa legatura cu faptul ca studiez actoria la Colegiul National de Arte ,,Dinu Lipatti”, pe care il si reprezint, in calitate de presedinte al elevilor. Primul meu single, ,,Ultimul rol”, este o piesa produsa in studiourile UnderClover din cadrul labelului Red Clover Media, iar videoclipul a fost regizat de Alin Ionescu, in cadrul caruia va aparea, in calitate de special guest, Levent Sali, pe care l-ati putut urmari in serialul ,,Pariu cu viata””, spune, emotionata, Thalida.

Asculta  Thalida – Ultimul Rol

“Sper ca acest proiect de debut, venit dupa o lunga asteptare si multi ani de munca sustinuta, sa ajunga la inimile oamenilor si sa reprezinte afirmarea mea pe piata muzicala romaneasca, intrucat o intreaga echipa minunata sta in spatele acestui proiect, care m-a sustinut si m-a indrumat la fiecare pas pe care l-am facut in acest sens. Imi doresc ca piesa ,,Ultimul rol” sa aiba un impact semnificativ in randul ascultatorilor, sa fie vizualizata si apreciata, sa intre in atentia radiourilor si sa reprezinte pentru mine cheia de la usa industriei muzicale din Romania. Piesa ilustreaza o poveste de dragoste, incheiata cu dezamagire si regrete, ai carei protagonisti formeaza un cuplu atat in viata reala, cat si in cadrul unui film, care nu se va mai realiza din cauza rupturii care intervine intre cei doi actori in viata personala, el jucand ultimul rol, atat in viata protagonistei, cat si in filmul pe care urmau sa il realizeze impreuna. Ideea clipului este aceea de ,,film in film”, fiind surprinse atat cadre din spatele camerelor de filmat, ca si secvente din filmul pe care cei doi actori urmau sa il realizeze”, a mai completat artista.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *