Tarja - Until My Last Breath(Live in London)

Tarja – Until My Last Breath (Live in London)

Tarja – Until My Last Breath (Live in London)

Tarja a lansat un videoclip filmat live în Londra pentru piesa ”Until My Last Breath”. O putem vedea pe fosta solistă Nightwish lăsând totul pe scenă, ”până la ultima răsuflare”, așa cum spune și titlul piesei. Această versiune a piesei ”Until My Last Breath” este inclusă pe albumul de live-uri „Act II”. La acest material s-a muncit mult, artista mărturisind că este o perfecționistă. Apărut pe 27 iulie, discul a fost prefațat de un clip live pentru piesa „Victim Of Ritual”, filmat la Woodstock, în Polonia.

Recent, Tarja Turunen a vorbit în cadrul unui interviu despre stadiul relației sale cu foștii colegi din Nightwish. Chiar dacă despărțirea nu fost una amiabilă, ”timpul vindecă”, artista mărturisind că s-a bucurat să împartă scena cu Marco Hietala. Anul trecut, Tarja Turunen a susținut două concerte în România. În februarie a cântat la Sala Palatului din București (Vezi galeria de poze de la Sala Palatului), iar în iulie a concertat la Sibiu, în cadrul festivalului ARTmania.

Asculta  Tarja – Until My Last Breath (Live in London) 

”Chiar dacă este un album live și pare simplu de făcut, am muncit mult la el. A durat multe, multe luni să-l finalizez și sunt foarte mulțumită de ce a ieșit. Este un album important pentru că arată unde mă situez ca artist”, declara Tarja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *