Tarja Turunen va sarbatorii Craciunul la Timisoara

loading...

Tarja Turunen va sarbatorii Craciunul la Timisoara

Tarja Turunen va sarbatorii Craciunul la Timisoara unde va sustine show-ul “Cristmas Together”, urmand ca in ianuarie să ajungă la Bucuresti.

Tarja Turunen prezintă în premieră la Timișoara concertul special de Crăciun „Cristmas Together”
Pe 21 decembrie, publicul este invitat să se lase fermecat de show-ul unic pe care Tarja Turunen îl va susține la Filarmonica Banatul alături de instrumentiști reputați de muzică clasică. Intitulat „Cristmas Together”, show-ul sopranei va oferi spectatorilor o infuzie fină din magia sărbătorilor de iarnă. La doar doi ani de la concertele susținute în 2017 la București și Sibiu, Tarja Turunen revine în România cu două noi reprezentații. Soprana și pianista finlandeză va concerta iarna aceasta în Timișoara, urmând ca în luna ianuarie să susțină un show de tip best-of la București.

Tarja Turunen va sarbatorii Craciunul la Timisoara

Biletele pentru concertul Tarja Turunen de la Filarmonica Banatul pot fi achiziționate online, la prețuri cuprinse între 150 lei și 390 lei. Tarja Turunen filmează la București un DVD cu cea mai mare producție rock a ei de până acum:”360 Degrees. The very best of Tarja”. Regina muzicii simfonice rock revine în România pe 23 ianuarie pentru a oferi publicului o noapte memorabilă, în care va interpreta alături de 17 muzicieni toate hiturile care au făcut-o celebră.

Tarja va prezenta un concept ce se va desfășura exclusiv la București, pe scena Circului Metropolitan: o viziune 360 de grade, susținută de proiecții special gândite să le ofere spectatorilor o experiență muzicală intimă la superlativ. Fanii prezenți la concert vor scrie istorie alături de artistă, care va filma acest show și-l va lansa pe DVD.

Soprană lirică, pianistă și compozitoare, Tarja Turunen a fost vocea emblematică a celei mai iubite trupe de rock metal simfonic, Nightwish. După ce a părăsit band-ul, în 2005, a dezvoltat rapid o carieră solo de succes, devenind una dintre cele mai cunoscute voci feminine ale rockului internațional. Tarja este o artistă exceptională care are abilitatea unică de a combina duritatea rock-ului cu suavitatea muzicii clasice.

În premieră, Tarja va cânta într-o formulă masivă, care implică numeroși invitați speciali:

Chitare (electric și acustic): Alex Scholpp
Chitare (electric și acustic): Julian Barrett
Chitare (electric și acustic cu 12 coarde): Rafael Bittencourt (Angra)
Clape: Guillermo de Medio
Tobe: Timm Schreiner
Percuție: Andi Pupato
Cvartet de coarde (2 viori + violă + violoncel)
Violoncel (electric și acustic): Max Lilja
Bas și bas acustic: Kevin Chown
Bas și bas acustic: Doug Wimbish
Voce secundară: Clémentine Delauney (Vision of Atlantis)
Voce secundară: Chiara Tricarico (Ex-Temperance)
Voce secundară: Toni Turunen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *