Tamy - Raindrops, sngle nou

Tamy – Raindrops

Tamy – Raindrops

Are o voce inconfundabila si s-a remarcat prin talent si colaborari de exceptie, precum cea cu Pepe, la piesa “Dominicana”. Tamy vine acum cu un single fresh, o piesa care emana bucurie si iubire, “Raindrops”. Melodia este una de suflet pentru Tamy, o piesa pe care artista o asculta destul de des. “Raindrops” este o piesa de suflet la care tin foarte mult, ea luand nastere la prima colaborare cu Mr Vik. 

D28A3510-1024x683

Este o piesa pe care eu o ascult (desi nu prea imi ascult piesele) cand plec la drum, imi da o stare foarte buna. Imi doresc foarte mult ca cei ce imi asculta muzica sa simta exact ceea ce simt si eu : bucurie si iubire, chiar daca aceasta melodie este una cu incarcatura emotionala destul de mare, as spune melancolica!”, marturiseste Tamy, care lanseaza “ Raindrops” sub egida Sprint Music.

Asculta  Tamy – Raindrops

Tamy, pe numele ei adevarat Tamara Sofi, este nascuta la Campina, pe 9 ianuarie 1988. Cu mama romanca si tatal originar din Siria, Tamy si-a inceput cariera muzicala la o varsta frageda, la emisiunea Tip-Top Minitop, moment in care a stiut ca muzica este marea ei dragoste. Concursul Eurovision a fost prima aparitie cu adevarat importanta. Impreuna cu trupa IMBA, a participat de 2 ori la Selectia Nationala Eurovision, in anul 2008 cu piesa “Yeke, Yeke” si in 2009 cu “Round and Round”, ambele sunt compuse de catre Costi Ionita, iar in 2013 a participat cu piesa “Firebird”, in calitate de artist solo. Dragostea ei pentru muzica a crescut si Tammy si-a descoperit un nou talent, cel de compozitor, pe care l-a exploatat la maxim, compunand hituri pentru numerosi artisti romani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *