Super8 & Tab – Into

loading...

Super8 & Tab – Into

De cand au parasit Anjunabeats si au sarit in barca Armada Music, finlandezii de la Super8 & Tab parca nu au mai fost atat de melodici precum ne-au obisnuit, dar „Into” vine tocmai in ideea de a ne contrazice si de ne oferi o piesa ca-n vremurile bune ale duoului. Lansat ca single la imprintul A State of Trance din cadrul Armada Music, casa de discuri la care Super8 & Tab s-au mutat dupa o activitate de 10 ani de zile la Anjunabeats, „Into” face parte de pe ultima compilatie a lui Armin van Buuren, A State of Trance Ibiza 2016.

super8 & tab

„Elektra”, „Helsinki Scorchin'” sau „Irufushi” sunt doar cateva dintre titlurile care au pus Finlanda pe harta muzicii electronice si care pana la urma ne-au facut sa ne placa atat de mult Super8 & Tab, duo finlandez activ in zona trance de mai bine de 10 ani de zile. Daca sunteti tranceri, n-aveti cum sa nu le stiti! Ultima lor piesa se numeste „Into” si pare a fi (re)intoarcerea acestora la ritmurile rapide caracteristice upliftingului trance care i-a consacrat.

Asculta   Super8 & Tab – Into

„Into” este una dintre suprizele de pe al doilea volum mixat al olandezului din acest an. In primavara, Super8 & Tab au avut o piesa si pe compilatia ASOT 2016, „Mega”. E catchy, dar nu e tocmai stilul lor, asa cum e „Into”. Ne bucura foarte mult faptul ca Super8 & Tab se intorc catre zona uplifting si speram ca acel trance 2.0 (gen Awakenings), abordat mai mult cu forta sub umbrela Anjunabeats, sa fie deja istorie.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *