Suicide Silence - Silence

Suicide Silence – Silence

loading...

Suicide Silence – Silence

Formaţia Suicide Silence a lansat un videoclip pentru noul single „Silence”, extras de pe albumul autointitulat. Acesta debutează pe 24 februarie, fiind al cincilea material discografic al trupei în cariera sa de 10 ani. „Silence” este al doilea single de pe noul album şi după două melodii, fanii au realizat deja că au de-a face cu o formaţie ce a schimbat total stilul. Vocalul cântă acum „pe curat”, abordând un stil ce pare inspirat de Jonathan Davis de la Korn sau Chino Moreno de la Deftones. Fanii nu au primit deloc pozitiv schimbarea, ambele single-uri având de două ori mai multe dislike-uri decât like-uri pe YouTube. Videoclipul piesei este o colecţie de fotografii realizate de Randy Blythe de la Lamb of God, care e prieten cu cei de la Suicide Silence.

Suicide-Silence-Hermida

Opera fotografică a lui Randy va fi folosită extensiv şi pe materialele promo şi artwork-ul întregului nou album. Materialul discografic lansat la finalul lunii include doar 9 piese şi combină stilul nu metal cu cel deathcore care a consacrat formaţia. Chitaristul e de părere că lumea trebuie să uite tot ce ştia despre Suicide Silence, dacă vrea să savureze noul album. Trebuie spus că Hermida este un vocal nou pentru trupă, el alăturându-se celorlalţi membri pe ultimul album, „You Can’t Stop Me”, în 2014. Suicide Silence au fost în România în 2012 în Club Fabrica, cu vechiul vocalist.

Asculta   Suicide Silence – Silence

Vocalul Herman „Eddie” Hermida a declarat pentru revista Revolver: Cea mai bună metodă de a descrie schimbările este de a recomanda să luaţi trenul de mare viteză din Japonia, acel bullet train de 600 km/h şi apoi să trageţi de volan cât de rapid puteţi şi cam aceea e ideea. Apoi ce se întâmplă, se întâmplă şi nu suntem îngrijoraţi în legatura cu asta. Suntem aici pentru a vă oferi ceea ce noi credem că e muzică bună pentru noi, pentru vieţile şi sufletele noastre.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *