Subcarpati – Rabda inima // De Dor Si De Bucurie

loading...

Subcarpati – Rabda inima // De Dor Si De Bucurie

Inainte de lansarea oficiala a albumului „Satele Unite ale Balcanilor”, formatia Subcarpati ne prezinta azi doua videoclipuri intr-unul. „Rabda inima” si „De Dor si de bucurie” sunt doua piese noi noute de pe cel de-al patrulea album al trupei. Ambele clipuri au fost regizate de Hypno, cel care e responsabil si pentru alte clipuri din repertoriul Subcarpatilor printre care amintim aici „Rau necesar” si „Balada Romanului”. Clipul pentru „Rabda inima” contine imagini din turneul prin Subcarpati pe care formatia l-a sustinut in luna august a acestui an, in vreme ce pentru clipul „De Dor si de Bucurie” a fost filmat la Barsana, in Jud. Maramures.

subcarpati-rabda-inima-de-dor-si-de-bucurie-videoclip

Subcarpați a lansat un videoclip în două episoade pentru piesele ”Rabdă inimă” și ”De Dor Și De Bucurie”. Subcarpati e un mix exploziv între muzici traditionale românesti si beat-urile zilei de azi. O combinatie eclectica prin care ne reoxigenam cu folclor românesc, instrumente traditionale si ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall. Subcarpati îi are în componenta pe: Bean, AFO, Power Pe Vinil, Madalina Paval, Valentin Musat (chitara), Alin Stoianovici (acordeon/synth), Claudiu Rusu aka Kani (tobe), Bogdan Zoom (lumini), Cosmin Lazar (sunet), Andri VJ si alti colaboratori.

Asculta  Subcarpati – Rabda inima // De Dor Si De Bucurie

„Este vorba despre a da jos granitele ca sa descoperim un nou sunet balcanic, o cultura comuna”, a spus Bean MC despre noul album, Satele Unite ale Balcanilor.

Pentru grafica & animatie, Subcarpati a lucrat cu Sabin Onceriu, Alin C. Lepadatu si Cezar Iliescu. Albumul contine 13 piese si poate fi ascultat integral pe canalul de YouTube al trupei.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *