Stiri pe scurt 16 Februarie 2016

loading...

Stiri pe scurt  16  Februarie  2016

Radio Click Romania va ofera cele mai noi si cele mai importante Stiri pe scurt   16  Februarie   din Romania si nu numai, ramaneti aproape.

Semnificaţii istorice pentru data de 16 februarie. In anul 1923,la Geneva s-au pus bazele noului pact al Micii Înţelegeri, prin care cele trei ţări membre (România, Cehoslovacia şi Iugoslavia) aveau o bază organizatorică solidă, prin unificarea politicii lor generale. În noua organizare, Mica Înţelegere devenea o forţă de care trebuia să se ţină seama în Europa, alianţa acţionând mereu pentru menţinerea statu–quo–ului teritorial în spiritul tratatelor de la Versailles.

Studierea a cel puţin două limbi străine, mai mult accent pe ştiinţe, păstrarea celor cinci ore de Română de la clasa a V-a, oră săptămânală de consiliere la şcoală şi studierea Educaţiei sexuale sunt printre propunerile rezultate în urma dezbaterii naţionale privind planurile-cadru pentru gimnaziu. Majoritatea profesorilor şi experţilor care au participat la dezbaterea naţională organizată în ultimele săptămâni de către Ministerul Educaţiei, prin intermediul Institutului de Ştiinţe ale Educaţiei (ISE), preferă a doua variantă a planurilor-cadru puse în dezbatere publică. Este vorba de varianta care pune accent pe ştiinţele naturii şi tehnologii, potrivit directorului ISE, Ciprian Fartuşnic, care a prezentat rezultatele la dezbaterea finală, organizată marţi de Ministerul Educaţiei.

În privinţa celorlalte variante, participanţii la dezbatere consideră că prima dintre ele valorifică trunchiul comun actual, deci asigură continuitatea planurilor-cadru actuale de învăţământ primar şi de gimnaziu. Prima variantă pusă în dezbatere prevede şi cel mai mic număr de ore la clasa a V-a, facilitând o tranziţie mai uşoară de la învăţământul primar la gimnaziu, potrivit observaţiilor prezentate de Fartuşnic. În ceea ce priveşte a treia variantă de plan-cadru, aceasta „asigură valorificarea capacităţii integratoare a ariei Om şi Societate”. Ceea ce face a treia variantă este să reechilibreze distribuţia orelor alocate pentru Istorie şi Georgrafie şi să propună în mod obligatoriu o oră pe săptămână de opţional integrat.

Corpul de Control al premierului a iniţiat o acţiune de verificare privind modul în care este asigurat tratamentul medical şi modalitatea în care sunt investigate cauzele îmbolnăvirilor bebeluşilor din judeţul Argeş. Ministrul Sănătăţii Patriciu Achimaş-Cadariu a declarat, la „Ora Guvernului”, că ultimul raport la „Marie Curie” a pus în evidenţă trei infecţii cu E. coli enteropatogen şi mai multe infecţii cu diverşi viruşi, afirmând că acest lucru nu leagă în niciun fel cazurile între ele.

Senatul a decis, la propunerea lui Călin Popescu Tăriceanu, să-l cheme pe premier pentru a da explicaţii cu privire la acţiunea ANAF în cazul Antena 3, pe care preşedintele Senatului a calificat-o drept „un plan bine pus la punct de suspendare a democraţiei şi de anihiliare a presei”. El a spus că acţiunea sa nu se referă la recuperarea unor sume de către ANAF.

Corpul de control al ministrului Transporturilor a fost trimis la Tarom pentru a analiza de ce aeronavele companiei înregistrează întârzieri chiar şi de 2-3 ore, a declarat, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, care a vorbit şi despre restructurarea companiei. El a mai spus că a cerut conducerii companiei un plan de măsuri pe termen scurt pentru remedierea situaţiei.

Deputatul PSD, Ninel Peia, a depus, la Camera Deputaţilor, un proiect de lege care prevede acordarea unei indemnizaţii viagere pentru femeile care au trei sau mai mulţi copii, acestea fiind cuprinse între 30 şi 50 % din salariul mediu net pe economie, ceea ce ar însemna între 630 şi 1000 lei. Conform proiectului de lege, femeile care au născut trei copii vor primi 30% din salariul mediu net pe economie. Femeile care au crescut patru copii vor primi 40% din salariul mediu net pe economie, iar cele care au cinci sau mai mulţi copii vor primi o indemnizaţie viageră de 50% din salariul mediu net pe economie, plus titlul şi medalia de ”Mamă Eroină”. Această indemnizaţia viageră se va actualiza anual în funcţie de salariul mediu net pe economie şi nu va ţine cont de alte venituri pe care familia le obţine. De asemenea, această indemnizaţie va fi neimpozitabilă. Femeile care vor dori această indemnazaţie viageră vor trebui să facă o cerere scrisă pentru a o primi.

Procurorii DNA,Serviciul Teritorial Alba Iulia fac, patru percheziţii în judeţele Covasna, Braşov şi Iaşi, dintre care una la o instituţie publică, surse judiciare declarând că este vorba despre Judecătoria Sfântu Gheorghe. Conform surselor judiciare citate, este vizată judecătoarea Elena Poiană, care la data faptelor,august 2015,era judecător la Tribunalul Harghita, iar acum este preşedintele Judecătoriei Sfântu Gheorghe.

Judecătoarea este bănuită că a pretins 10.000 lei pentru a dispune înlocuirea măsurii arestului preventiv în cazul a doi inculpaţi trimişi în judecată în stare de arest preventiv pentru tâlhărie calificată, în condiţiile în care cei doi ar fi comis tâlhăria cu premeditare, respectiv au pătruns mascaţi la părţile vătămate – persoane în vârstă, le-au imobilizat şi le-au stropit cu lichid inflamabil, ameninţându-le cu un cuţit.

Conducerea Ministerului Energiei şi a Companiei Naţionale a Uraniului caută soluţii pentru ca această companie să-şi poată continua activitatea, în special pentru preluarea producţiei, dar se discută şi de un program de restructurare. Huţuleac a spus că între demersurile făcute a fost şi cel prin care s-a transmis o informare către CSAT privind situaţia existentă, dar că se discută despre reluarea contractului cu ANRS şi se caută soluţii pentru încheierea unui nou contract cu Nuclearelectrica SA.

Conducerea Parlamentului a aprobat normele metodologice prinvind acordarea pensiilor speciale foştilor senatori şi deputaţi. Proiectul de hotărâre a Birourilor Permanente Reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor urmează să intre în vigoare după publicarea în Monitorul Oficial. Senatorii şi deputaţii au adoptat, în luna decembrie, proiectul de lege privind pensiile speciale ale parlamentarilor, în urma reexaminării cerute de Klaus Iohannis, astfel încât aceştia vor beneficia de pensie doar dacă nu sunt realeşi şi au încheiat cel puţin un mandat complet de parlamentar.

Compania americană Office Depot Service Center, furnizor de servicii financiar-contabile, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 44,6 mil. lei (aproximativ 10 mil. euro), mai mult cu 11% faţă de anul anterior, susţinută de ex­tinderea operaţiunilor în centrul de la Cluj. Compania a realizat în 2014 o cifră de afaceri de peste 40 mil. lei (9 mil. euro), un profit net de 1,6 mil. lei (360.000 de euro), cu un număr mediu de 439 de angajaţi.

Aproximativ o treime din producătorii de petrol la nivel global riscă să intre în faliment în acest an, din cauza preţului mic la petrol, care le afectează accesul la finanţare şi capacitatea de a-şi reduce datoriile. Raportul a analizat peste 500 de companii listate, active în producţia şi explorarea de petrol şi gaze. Cele aproximativ 175 de companii care riscă falimentul au datorii totale de peste 150 de miliarde de dolari, iar scăderea preţurilor acţiunilor şi a valorii activelor le afectează capacitatea de a obţine fonduri.

Veniturile Orange România au ajuns anul trecut la 947 milioane de euro, în creştere cu 4,2% în bază comparabilă faţă de 909 milioane euro în anul precedent, în timp ce numărul de clienţi a scăzut la finele anului 2015 la 10,18 milioane. În trimestrul al patrulea, veniturile au avansat cu 7,4%, la 250 milioane de euro. La finalul anului 2015, Orange avea 10,177 milioane de clienţi, numărul abonaţilor fiind în creştere cu 4% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Serviciul Orange TV a înregistrat peste 275.000 de abonaţi, cu o creştere de 75,4% comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Numărul de clienţi (inclusiv utilizatori de cartele preplătite) la finele anului 2014 s-a situat la 10,531 milioane, potrivit raportului grupului francez Orange. Consumul de date mobile 4G şi-a continuat trendul ascendent, fiind de şase ori mai mare în anul 2015 faţă de 2014, această evoluţie fiind susţinută şi de dublarea numărului de terminale 4G din reţea pe o bază comparabilă.

Un bărbat de 51 de ani din Piteşti a căzut de la ultimul etaj al blocului în care locuia şi a fost transportat la spital în stare gravă. ărbatul, care locuia singur într-un apartament situat la etajul 3 al unui bloc din Piteşti, şi-a uitat cheia în casă şi nu a mai putut deschide uşa. Acesta a apelat la doi vecini, care trebuiau să îl ajute să coboare, pe exteriorul blocului, cu o sfoară, de la etajul patru la etajul trei, pentru a putea intra în locuinţă. Frânghia, una folosită pentru rufe, a cedat, iar bărbatul a căzut de la opt metri înălţime, pe acoperişul scării. Un echipaj de terapie intensivă mobilă l-a transportat de urgenţă la spital.

Cântăreţul hip-hop Kendrick Lamar a fost marele învingător al celei de-a 58-a ediţii a galei Grammy, câştigând printre altele trofeele la categoriile cântecul anului şi discul anului, iar cântăreaţa pop-country Taylor Swift a primit premiul pentru albumul anului.

O echipă de cercetare de la Universitatea Vanderbilt foloseşte utilajele de vată de zahăr pentru a face vase de sânge artificiale. Cercetarea a fost condusă de Leon Bellan, profesor asistent de inginerie mecanică la Universitatea Vanderbilt. Într-un comunicat de presă, el a explicat că ideea de a folosi o maşină pentru vată de zahăr cu scopul de a produce capilare artificiale i-a venit pe vremea când era student şi participa la un curs de inginerie tisulară.

Cel mai vechi obiect de pe Terra, descoperit până în momentul de faţă, este un meteorit. Acesta poate fi mai vechi decât planeta noastră, susţin cercetătorii australieni din cadrul proiectului „Desert Fireball Network”. Estimările arată că roca are o greutate de circa 1,7 kg şi o vechime de nu mai puţin de 4,5 miliarde de ani.

Meteoritul a ajuns de curând pe suprafaţa Terrei. Obiectul a fost observat de localnici pe cerul Australiei, în zona districtelor Maree şi William Creek, pe data de 27 decembrie 2015. Pentru a localiza meteoritul, specialiştii au folosit imaginile captate de cele 32 de camere amplasate în arealul de cercetare. După ce sistemul video a fost montat, oamenii de ştiinţă au avut nevoie de doar 3 zile pentru a identifica meteoritul. Acesta a fost descoperit în zona Kati Thanda – Lake Eyre, fiind îngropat la 42 de centimetri în solul umed.

Criza migraţiei testează „până la limită” Uniunea Europeană, iar cel mai important aspect al abordării acestei probleme este protecţia graniţelor externe ale UE, a declarat preşedintele Consiliului European, Donald Tusk. Donald Tusk a spus că asistenţa umanitară la adresa vecinilor Siriei trebuie crescută şi că trebuie asigurată funcţionalitatea acordului UE-Turcia pe aceasă temă.

Ministerul chinez de Externe a îndemnat Statele Unite şi Coreea de Nord să iniţieze negocieri directe pentru depăşirea problemelor bilaterale, după o serie de teste militare efectuate de regimul stalinist de la Phenian. „Îndemnăm Statele Unite şi Coreea de Nord să iniţieze discuţii, să comunice, să negocieze, să analizeze modalităţi de soluţionare a rezonabilelor preocupări reciproce”, a precizat oficialul chinez. Şi China a condamnat testele militare nord-coreene, dar a criticat planurile Statelor Unite de a instala sisteme antibalistice avansate în Coreea de Sud.

Zeci de case au fost avariate, în sudul Greciei, în urma unui cutremur cu magnitudinea de 5,2, însă nu s-au raportat victime. Seismul a avut loc la sud de oraşul Pyrgos, situat la aproximativ 300 de kilometri sud-vest de Atena, luni, la ora locală 21.53 (21.53, ora României), potrivit Institutului de geodinamică din Atena. Roci s-au surpat în urma cutremurului şi au afectat mai multe drumuri secundare. Cutremure se înregistrează frecvent atât în Grecia, cât şi în Turcia.

Ambasadorul Siriei la Moscova a acuzat aviaţia americană că a „distrus” un spital susţinut de către organizaţia Médecins sans frontières (MSF) în regiunea Idleb, respingând acuzaţii prin care Washingtonul incrimina regimul sirian şi pe aliatul rus al acestuia. ONU a afirmat că tiruri de rachete au „ucis aproape 50 de civili, inclusiv copii, şi au rănit numeroase persoane” în „cel puţin” cinci unităţi medicale şi două şcoli, la Alep şi Idleb, în nordul Siriei.

Alianţa Nord-Atlantică a început negocierile cu Muntenegrul în vederea aderării acestui stat balcanic la NATO. Oficiali NATO au anunţat că aceste negocieri, care urmează să dureze două zile, acoperă o serie de „probleme politice, militare şi juridice” legate de cererea de aderare la Alianţa Nord-Atlantică a Muntenegrului şi vor „oferi o oportunitate ca ambele părţi să clarifice probleme în suspans”.

Patru dintre cele cinci „hotspots”,centre de înregistrare şi prelucrare a datelor migranţilor şi refugiaţilor din Grecia sunt pregătite să primească oameni. Grecia, principalul punct prin care în Europa au intrat anul trecut peste un milion de refugiaţi şi migranţi, a fost dur criticată de către Uniunea Europeană pentru un eşec în controlarea acestui aflux. Miniştri din statele membre UE au dat Atenei un ultimatum de trei luni să implementeze aproximativ 50 de recomandări în vederea rezolvării problemelor cu care se confruntă la frontiere. Altfel, statele membre ale zonei euro ar putea declanşa un mecanism în vederea impunerii unor controale la frontierele interne pentru o perioadă de până la doi ani.

SPORT

Mircea Costache II, dublu campion mondial cu naţionala masculină de handbal în 1961 şi 1964, s-a stins din viaţă la vârsta de 75 de ani. Decesul a survenit în urma unor probleme cardiace. Handbalul românesc a primit o nouă lovitură. Încă un campion mondial, Mircea Costache II, a trecut în nefiinţă. Jucătorul a făcut parte din prima generaţie a României care a câştigat un titlu mondial la handbal în „7”. Din păcate, rândurile respective echipe s-au subţiat teribil. Din echipa anului 1961 mai sunt în viaţă doar 4 handbalişti: Petre Ivănescu, Ioan Moser, Cornel Oţelea şi Olimpiu Nodea.

Campania de achiziţii a campioanei putea fi completată cu un fotbalist care ar fi urmat să întărească un compartiment defensiv slăbit. Michael Ngadeu, fundaşul celor de la FC Botoşani, a fost o ţintă importantă pentru Steaua, însă clubul din Moldova a refuzat să accepte oferta consistentă făcută de campioană.

”Faptul că nu l-am cedat la o simplă ofertă a fost şi din principii şi dintr-un calcul matematic financiar: nu-l dau acum cu 400.000 pentru că fără el pot să mă duc mai jos în clasament cu două locuri sau ferească Dumnezeu, pot retrograda. Am dat bani de la mine, de la compania Elsaco, ca să nu primesc 300.000-400.000 de euro în iarnă, cu gândul că poate primesc 700.000 de euro în vară. E un risc, însă este un risc interesant pentru că jucătorul chiar a vrut să rămână la Botoşani”, a spus finanţatorul Valeriu Iftime într-un interviu publicat de site-ul oficial al clubului.

Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a confirmat interesul „câinilor” pentru jucător şi a declarat că Bicfalvi a refuzat o ofertă extrem de avantajoasă din Rusia pentru a juca sub comanda lui Mircea Rednic. Dinamo este foarte aproape de a-l aduce pe Eric Bicfalvi. Mijlocaşul în vârstă de 28 de ani a fost pus pe liber de Liaoning Whowin, chinezii luând decizia de a renunţa la jucătorii străini.

ProSport a publicat astăzi noi detalii despre un transfer negociat de un club din Liga 1, dar care în cele din urmă nu s-a mai concretizat. Este vorba despre o înţelegere între Steaua şi Tottenham, cel mai probabil parte a înţelegerii pentru cumpărarea lui Chiricheş, din 2013, conform căreia englezii au avut prima opţiune pentru cumpărarea lui Gabi Iancu timp de două sezoane (2013-2015).

Conform surselor ProSport din Marea Britanie, Tottenham a plătit 1,5 milioane de euro pentru a avea prima opţiune asupra cumpărării lui Iancu, care în 2013 se anunţa drept unul dintre cei mai promiţători jucători români, iar preţul pentru un transfer definit ar fi fost unul cu adevărat spectaculos. Contractul semnat de cele două părţi prevedea o sumă de 15 milioane pentru mutarea definitivă. În plus, dacă Steaua ar fi primit o ofertă de la alt club şi ar fi vrut să accepte, roş-albaştrii se obligau să o anunţe pe Spurs şi să le ofere englezilor şansa de a egala oferta primită.

Steaua a câştigat primul meci oficial din 2016, scor 2-0 cu Concordia, dar oficialii grupării din Chiajna dau vina pentru acest rezultat pe greşelile propriilor jucători. Cristi Tănase, preşedintele Consiliului de Administraţie al Concordiei, spune că echipa sa a jucat deschis contra Stelei şi îi avertizează pe elevii lui Reghecampf că adevăratul test pentru ei va fi în cupele europene, nu în meciurile de campionat.

FC Voluntari l-a cooptat în conducerea clubului pe Dumitru Dragomir, iar cei de la Concordia Chiajna vor să-l aducă pe Mircea Sandu. Fostul preşedinte al FRF este foarte aproape de a prelua conducerea formaţiei din Chiajna, „Naşul” fiind prezent luni seară la meciul Concordiei cu Steaua unde a negociat termenii în care se poate alătura proiectului. Este de aşteptat că în zilele următoare să fie anunţată oficial numirea lui Mircea Sandu în staffăul administrativ al celor de la Concordia.

Sebastian Vettel, pilotul echipei Ferrari, a declarat că Formula 1 ar trebui să rămână o confruntare sportivă, nu o competiţie între tehnologii. Sebastian Vettel a blamat regulile complexe şi dominanţa Mercedes pentru fenomenul scăderii numărului de fani în această competiţie. Formula 1 anunţă schimbări în sezonul 2017, care au scopul să facă maşinile de curse mai rapide, mai zgomotoase şi mai atractive vizual. Monoposturile şi cauciucurile vor fi mai mari, în timp ce motoarele sunt mai puternice încă din 2014, de la introducerea tehnologiei hibride. Totuşi, echipele şi Federaţia Internaţională de Automobilism nu au ajuns la un acord privind un pachet clar de măsuri.

Simona Halep încearcă, în această săptămână, să devină a treia jucătoare, după Venus Williams şi Justine Henin, care îşi apără titlul cucerit la turneul de la Dubai, în 16 ani de la debutul competiţiei arabe. Reem Abulleil, jurnalista publicaţiei Sport 360, care s-a impus ca o prezenţă constantă în peisajul presei sportive specializate pe tenis, a realizat un interviu cu a treia jucătoare a lumii şi îşi încheie materialul publicat de Ziua Îndrăgostiţilor cu o remarcă care subliniază o schimbare de abordare a Simonei. „Anul trecut, în Dubai, Halep era acompaniată de un anturaj uriaş,familie şi prieteni,şi putea fi zărită la Clubul Aviaţiei, în timpul unor cine gălăgioase, distrându-se. Anul acesta, ea şi-a schimbat puţin abordarea. ‘Anul ăsta este linişte. Trebuie să fiu singură cu gândurile mele şi să încerc să revin rapid’, spune ea”.

Diego Simeone va fi noul antrenor al lui Chelsea din sezonul următor. Publicaţia OKDiario notează că tehnicianul lui Atletico Madrid a informat conducerea clubului spaniol că va prelua gruparea din Premier League din stagiunea următoare. Simeone a ajuns deja la un acord cu Chelsea şi va câştiga 12 milioane de euro pe sezon, un salariu dublu faţă de cel pe care îl are la Atletico Madrid. Sursa citată mai menţionează că Simeone se pregăteşte intens pentru postul de la Chelsea şi şi-a angajat un profesor pentru a învaţă limba engleză.

Cosmin Contra ar putea reveni în Spania. Presa iberică notează că antrenorul român în vârstă de 40 de ani are trei oferte, două dintre acestea fiind din Primera. Fostul tehnician al celor de la Getafe a primit în urmă cu câteva zile o ofertă de la Ponferrada, însă îi ţine în şah pe oficialii echipei din liga secundă, pentru că mai poartă negocieri cu alte două formaţii. Granada şi Espanyol sunt celelalte variante pentru Contra.

ASA Târgu-Mureş a mai adus un atacant alături de Mutu şi Ţucudean. Ardelenii au ajuns la un acord cu David Manga, un vârf african în vârstă de 27 de ani. Manga şi-a făcut junioratul la PSG, dar nu a jucat niciun meci pentru echipa de seniori a clubului francez. Manga a mai evoluat la SC Eisenstadt (Austria), Munchen 1860, Partizan Belgrad, Hapoel Ramat Gan, iar ultimul club la care a evoluat a fost Hapoel Ironi Kiryat Shmona din Israel. Deşi are şi cetăţenie cameruneză, Manga a ales să joace pentru naţionala Republicii Centrafricane pentru care a strâns 9 selecţii şi a marcat 2 goluri. 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Manga.

Tenismena Sorana Cîrstea (locul 199 WTA) a câştigat, luni seară, meciul împotriva sportivei braziliene Maia Beatriz Haddad (locul 228 WTA), scor 6-2, 6-1, în primul tur al turneului pe zgură din Rio de Janeiro (Brazilia), dotat cu premii totale în valoare de 250.000 de dolari. Cîrstea a trecut de tenismena în vârstă de 19 ani în doar o oră şi cinci minute de joc şi s-a calificat în optimi de finală. Pe durata meciului, românca a servit un as şi a făcut două duble greşeli, iar procentajul primului serviciu a fost de 57% (dintre care 60% puncte câştigate). Cîrstea şi-a pierdut de două ori serviciul contra tenismenei Maia Beatriz Haddad. Este cea de-a doua victorie pentru româncă în confruntările cu Haddad, în 2016.

Michael Schumacher (47 de ani) este omagiat, la Marburg, Germania, printr-o expoziţie aniversară, care aduce în prim-plan bolizii la volanul cărora „Schumi” a concurat în Formula 1. Soţia sa, Corinna, şi cei doi copii, Mick şi Gina-Maria, au deschis, expoziţia, la exact 20 de ani de la prima ieşire pe pistă a septuplului campion mondial de Formula 1, într-un monopost Ferrari. „Schumi” (47 de ani) este cel mai titrat pilot din istoria Formulei 1, cu şapte coroane: în 1994 şi 1995, cu Benetton, 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004, cu Ferrari. Retras în 2006, după ce a impus cea mai autoritară dominaţie pentru Scuderia italiană în competiţia-elită a motorsportului, Schumacher a revenit în „Marele Circ” într-un monopost Mercedes, în 2010, pentru trei sezoane.

PROGNOZA METEO
16 Februarie 2016

Vremea se va menține deosebit de caldã pentru aceastã datã, iar temperaturile maxime se vor situa, în general, între 10 și 23 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu înnorãri îndeosebi în vestul, nordul și nord-estul țãrii, unde local și temporar va ploua, mai ales ziua, iar în zona înaltã a Carpaților Orientali, în cursul nopții, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte, iar în a doua parte a intervalului și în sud-estul teritoriului. În zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceațã. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 0 și 9 grade.

Bucuresti

Vremea se va menține deosebit de caldã. Temperatura maximã va fi în jur de 22 de grade, iar cea minimã de 8…9 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Spre sfârșitul nopții vor fi condiții de ceațã.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *