Stiri pe scurt 13 Ianuarie 2016

loading...

Stiri pe scurt  13 Ianuarie  2016

Radio Click Romania va ofera cele mai noi si cele mai importante Stiri pe scurt  13  Ianuarie  din Romania si nu numai, ramaneti aproape.

Semnificaţii istorice pentru 13 ianuarie. In anul 1999,Ultima mineriadă: ministrul de Interne, Gavril Dejeu, s-a deplasat la Târgu Jiu şi a convocat o întâlnire de urgenţă cu şefii forţelor de ordine mobilizate în defileul Jiului, pentru a stabili strategia de împiedicare a unei eventuale deplasări la Bucureşti a minerilor grevişti de la Petroşani.

Procurorii DNA Ploieşti fac, percheziţii la sediul Poliţiei din staţiunea Sinaia, într-un dosar de trafic de influenţă în care sunt vizaţi şefii acestei instituţii. Percheziţiile au loc într-un dosar în care sunt vizate fapte de trafic de influenţă şi urmează ca cei doi să fie duşi la audieri la sediul DNA Ploieşti.

Premierul Dacian Cioloş a anunţat că Guvernul a finalizat planurile de acţiuni sectoriale pentru fiecare minister şi le-a sintetizat într-un document care va fi trimis Parlamentului până la finalul vacanţei parlamentare, cerându-le totodată miniştrilor să-l prezinte comisiilor de specialitate. El le-a cerut membrilor Cabinetului său să se „concentreze” pe implementarea planului de măsuri sectoriale în instituţiile pe care le conduc pentru că „timpul este scurt” şi le-a transmis acestora că trebuie să facă diferenţierea între priorităţile pe care şi le-a stabilit actualul Guvern şi lucrurile care trebuie făcute pentru administratrea „normală” a ministerelor.

Câştigul salarial mediu a fost în noiembrie de 1.918 lei net, în creştere faţă de luna anterioară cu 47 lei, sau 2,5%, cele mai mari valori, de 4.756 lei, fiind raportate în IT, iar cele mai mici, de 1.083 lei, în hoteluri şi restaurante. Cele mai mari creşteri s-au înregistrat în activităţi auxiliare intermedierilor financiare (inclusiv activităţi de asigurare şi fonduri de pensii) – 25,5%, în fabricarea autovehiculelor de transport rutier, a remorcilor şi semiremorcilor, fabricarea produselor din tutun – între 11% şi 13% şi în tipărirea şi reproducerea pe suporturi a înregistrărilor, depozitare şi activităţi auxiliare pentru transport, fabricarea produselor din cauciuc şi mase plastice, fabricarea produselor textile, intermedieri financiare (cu excepţia activităţilor de asigurări şi ale fondurilor de pensii), activităţi de servicii în tehnologia informaţiei (inclusiv activităţi de servicii informatice), fabricarea de mobilă – între 6% şi 9%.

Un incendiu a izbucnit, la un restaurant din Parcul Orăşelul Copiilor din Bucureşti, pompierii intervenind cu nouă autospeciale pentru stingerea focului. Pompierii intervin cu nouă autospeciale pentru stingerea focului care a cuprins o suprafaţă de 400 de metri pătraţi, au transmis reprezentanţii ISU. Restaurantul este într-o clădire cu parter, etaj şi mansardă, cu structură de lemn, iar flăcările se manifestă la mansardă.

Preţurile petrolului sunt în creştere pentru prima oară în opt zile, susţinute de date privind declinul neaşteptat al stocurilor în Statele Unite, săptămâna trecută, şi creşterea importurilor de ţiţei ale Chinei în decembrie. Cotaţia petrolului West Texas Intermediate (WTI), de referinţă în SUA, este în urcare cu 37 de cenţi, la 30,81 dolari pe baril, după ce marţi a atins 29,93 dolari pe baril, cel mai redus nivel din decembrie 2003, şi a închis la 30,44 dolari pe baril, în declin cu 97 de cenţi. Preţul petrolului Brent, de referinţă la Londra, este în creştere cu 28 de cenţi, la 31,14 dolari pe baril. Marţi, petrolul Brent a încheiat tranzacţiile în scădere cu 69 de cenţi, la 30,86 dolari pe baril, după un minim de 30,34 dolari pe baril.

Consiliul Concurenţei a sancţionat companiile Inform Lykos România şi Zipper Data cu amenzi în valoare totală de 4,45 milioane lei (994.000 euro) pentru participarea la o înţelegere anticoncurenţială. Amenda aplicată Inform Lykos este de 3,82 milioane lei, iar cea pentru Zipper Data de 627.818 lei. „Practic, cele două companii concurente s-au folosit de pretextul participării în asociere la o licitaţie pentru a schimba informaţii cu caracter confidenţial în vederea împărţirii clienţilor, scopul fiind de a-şi a maximiza câştigurile şi a-şi creşte cotele de piaţă”, a declarat Bogdan Chiţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei. Conform Legii Concurenţei, sunt interzise orice înţelegeri între companii care denaturează concurenţa, în special cele prin care se limitează sau se controlează producţia, comercializarea, dezvoltarea tehnică sau cele prin care se împart pieţele, respectiv clienţii.

Preţurile de consum au crescut în decembrie cu 0,11% faţă de luna precedentă, astfel că rata anuală a inflaţiei a ajuns la -0,9%. Faţă de noiembrie, preţurile alimentelor au crescut cu 0,24%, tarifele serviciilor au urcat cu 0,4%, în timp ce produsele nealimentare s-au ieftinit cu 0,1%. Comparativ cu decembrie 2014, preţurile de consum au fost mai mici cu -0,9% măsurate prin IPC şi cu -0,7% măsurate prin IAPC. Alimentele s-au ieftinit cu 6,2%, pe când preţurile la produsele nealimentare au crescut cu 1,95%, iar tarifele serviciilor cu 2,4%. Cel mai mult au scăzut preţurile la mălai, cu 12,7%, şi la laptele de vacă, cu 11,7%. În schimb, cel mai mult s-au scumpit cartofii, cu 20,3%, dar şi legumele şi conservele de legume, cu 7,6%.

Autorităţile din Qatar au confirmat, pe Twitter, după indignarea manifestată de mai mulţi internauţi din această ţară, că au decis să retragă din cinematografe cel mai recent film regizat de Tom Hooper, „The Danish Girl”, pe care îl consideră „depravat”. Acest lungmetraj inspirat din realitate prezintă povestea unuia dintre primii bărbaţi din lume care au suportat o operaţie de schimbare de sex, la începutul secolului al XX-lea.

Cântăreţul britanic Black a fost implicat într-un accident de maşină, în Irlanda, starea sa fiind critică, dar stabilă, fapt pentru care show-ul său, programat pe 4 martie, la Bucureşti, a fost amânat. În urma accidentului, Colin Vearncombe, al cărui nume de scenă este Black, prezintă multiple leziuni în zona capului şi a membrelor. „Colin este înconjurat de căldura familiei sale, care se roagă pentru el, iar medicii îi oferă toată îngrjirea de care are nevoie. Familia sa ar aprecia dacă fanii i-ar trimite energia pozitivă de care are atâta nevoie, pentru a se trezi din comă”, a transmis managerul de turneu al artistului britanic. Concertul care urma să se desfăşoare, pe 4 martie, la Hard Rock Café din Bucureşti se va amâna, fiind slabe şanse ca artistul să îşi revină complet până la începutul primăverii. Potrivit medicilor, doar recuperarea va dura câteva luni.

Un profesor al Liceului de Artă din Brăilă spune vrea să vină la şcoală cu o armă ca să împuşte elevul care nu vrea să predea telefonul mobil. „Noi vom analiza situația într-un consiliu profesoral și vom vedea în ce măsură mesajul postat de domnul profesor afectează imaginea școlii”, a declarat Enea Niculai, directorul Liceului de Artă din Brăila.

Un ofiţer al Inspectoratului General de Poliţie din Brăila a fost reţinut de procurorii DNA Galaţi. Bărbatul este acuzat de abuz în serviciu și favorizarea faptuitorului, în timp ce ocupa funcţia de adjunct şef al IPJ Brăila. Anchetatorii spun că acesta a intervenit la subordonaţi pentru a falsifica înscrisuri, astfel încât autorul unei altercaţii din trafic să nu fie tras la răspundere. Procurorii au cerut ca ofiţerul să fie arestat preventiv.

S-a terminat perioada burlăciei pentru Ne-Yo. Cântăreţul R&B se pregăteşte de însurătoare cu logodnica lui însărcinată, Crystal Renay. Nunta va avea loc pe 16 februarie. Muzicianul a anunţat că va deveni tată, dar şi că s-a logodit în luna august a anului trecut. Ne-Yo a mai fost logodit cu Monyetta Shaw, mama celor doi copii ai lui, Madilyn şi Mason. Cei doi s-au despărţit în 2013, iar, în 2014, starul s-a cuplat cu Crystal.

STS încearcă să iasă basma curată şi în cazul bărbatului de 61 de ani dispărut în mlaştina din Tulcea. Angajatul APIA fost găsit de pompieri după 15 ore, în comă. Când au început căutările, poliţiştii spuneau că nu au primit niciun răspuns de la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale. STS susţine însă că nu poate localiza un telefon decât în timpul unui apel la 112. Fostul şef de la dispeceratul 112, Mihai Untaru, un specialist care cunoaşte sistemele de localizare de care dispun autorităţile, susţine că atât Serviciul de Telecomunicaţii Speciale cât şi SRI au echipamente pentru a găsi un telefon, chiar dacă e închis. Nu există însă cadru legal pentru asta. Untaru a mai precizat că singura problemă care ar putea îngreuna localizarea unui telefon este tipul acestuia, dacă aparatul are un sistem de operare vechi.

Ambasadorul României la Oslo se întâlneşte cu ministrul Incluziunii Sociale din Norvegia, pentru discuţii legate de situaţia celor cinci copii ai familiei Bodnariu. Va fi prima dată când autorităţile române vor avea acces la dosarul Bodnariu, iar Guvernul României a anunţat deja că de acum înainte se va implica în acest caz revoltător. Au început deja întâlnirile cu oficialii norvegieni, iar premierul Dacian Cioloş cere să fie permanent informat în legătură cu evoluţia situaţiei. Ambasada României la Oslo a organizat deja o întâlnire între părinţii celor cinci copii şi noul lor avocat desemnat din oficiu de norvegieni. Unchiul copiilor luaţi de autorităţile norvegiene crede însă că nu sunt şanse reale ca fratele său să-şi primească înapoi copiii.

Autostrada Orăştie – Sibiu are planificată ca dată de finalizare trimestrul III din 2018, iar valoarea investiţiei rămase se ridică la 92,4 milioane euro. Acesta este unul dintre proiectele dedicate transporturilor rutiere care au fost fazate de autorităţi pe Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM). Astfel, data începerii implementării proiectului este primul trimestru din 2016, iar data estimată de semnare a contractului de finanţare este ultimul trimestru al acestui an.În trimestrul al doilea din acest an este planificată depunerea proiectului la Autoritatea de Management.

Capăt de drum pentru încă o poveste de iubire. Fostul jucător de fotbal Gary Lineker s-a despărţit de cea de-a doua soţie, Danielle, după doar şase ani. Cei doi s-au căsătorit în Italia, în luna septembrie 2009. „Gary şi Danielle au decis să pună punct căsătoriei lor, iar divorţul a fost confirmat de un judecător. Rămân prieteni şi îşi doresc unul altuia multă fericire”, a declarat purtătorul de cuvânt al cuplului. Gary, 55 de ani, şi Danielle, 36 de ani, s-ar fi separat de mai bine de un an.

Un cutremur de suprafață s-a produs în sudul Serbiei,în apropiere de orașul Raška. Seismul s-a produs la ora 00:11, a avut magnitudine 3.3, iar adâncimea la care a avut loc a fost de numai 5 kilometri, după cum transmite INFP.

Gardienii Revoluţiei din Iran au anunţat că îi interoghează pe cei zece membri ai Forţelor Navale ale SUA reţinuţi cu o zi în urmă şi au respins informaţiile privind eliberarea lor „cu promptitudine”. „Dacă, pe parcursul interogatoriilor, vom descoperi că erau într-o misiune de strângere de informaţii, îi vom trata diferit”, a declarat, pentru agenţia Tasnim, Ramazan Sharif, purtătorul de cuvânt al Gardienilor Revoluţiei, armata ideologică a regimului de la Teheran.

Autorităţile germane sunt în alertă în urma atentatului de marţi de la Istanbul, soldat cu zece morţi, dintre care nouă turişti germani, dar nu există indicii concrete privind un complot care ar viza Germania. „Ştim că şi Germania este o ţintă a teroriştilor şi, prin urmare, un pericol general nu poate fi exclus, dar deocamdată nu există indicii concrete privind ţinte ale unor atacuri, deşi autorităţile sunt în alertă”, a declarat ministrul.

Iranul a reţinut zece membri ai Forţelor Navale ale SUA, după ce două ambarcaţiuni de mici dimensiuni au intrat în apele iraniene din Golful Persic, în urma unor probleme mecanice, au declarat oficiali americani, care au primit asigurări că marinarii şi navele vor fi eliberaţi. navele Riverine au întâmpinat probleme mecanice marţi şi au fost duse pe insula iraniană Farsi. Teheranul a informat că navele şi echipajele vor fi eliberate „cu promptitudine”. Agenţia iraniană de presă Fars susţine însă că marinarii americani „spionau” în apele teritoriale iraniene.

Preşedintele american, Barack Obama, a apărat cu tărie moştenirea celor două mandate prezidenţiale ale sale şi a încercat să impună un ton optimist pentru viitor, în ultimul său discurs privind Starea Uniunii. El a criticat în acelaşi timp tonul negativ al actualei campanii prezidenţiale, argumentând că Statele Unite au „cea mai puternică şi cea mai durabilă economie din lume”. Discursul a subliniat realizările sale din timpul mandatului, precum reforma sistemului de sănătate, preşedintele încercând să îşi consolideze moştenirea în loc să anunţe noi politici.

Poliţia din oraşul turc Antalya a reţinut trei cetăţeni ruşi, într-un raid împotriva unor presupuşi militanţi ai grupării teroriste Stat Islamic, în urma atentatului de marţi de la Istanbul. Potrivit agenţiei turce de presă Anadolu, forţele antiteroriste au efectuat raidurile miercuri, la o zi după ce un atacator sinucigaş din cadrul grupării Stat Islamic a detonat o bombă în cartierul istoric Sultanahmet din Istanbul, omorând zece cetăţeni străini, majoritatea turişti germani. Anadolu a precizat că suspecţii ar fi avut contacte cu luptători ai grupării Stat Islamic din zone de conflict şi au oferit sprijin logistic organizaţiei.

SPORT

Simona Halep şi-a câştigat biletul pentru semifinalele ultimului turneu pregătitor înainte de Australian Open, fructificând un avantaj mental în faţa cehoaicei Karolina Pliskova, mult prea temătoare în faţa unei adversare de calibru superior. „Spune-mi tu cum vei juca acest ultim game. Vei stabili tu ritmul, sau o vei lăsa pe ea să dicteze? Depine de serviciu. Serveşte pentru victorie”, este mesajul-emblematic al meciului, discursul mobilizator ţinut de Darren Cahill la schimbul de terenuri de la scorul de 6-4, 6-5 pentru jucătoarea sa.

Zinedine Zidane are planuri mari la Real Madrid, iar fostul mijlocaş transfer a început să-şi contureze deja o listă de transferuri impresionată pentru la vară. Prima şi cea mai importantă ţintă a lui Zizou este conaţionalul său Paul Pogba, de la Juventus. Zidane le-a transmis şefilor de la Real că vede în Pogba o piesă esenţială pentru viitorul Realului.

Telenovela transferului lui Ciprian Marica se prelungeşte, după ce Getafe i-a transmis românului să mai aibă răbdare până pe 18 ianuarie, înainte de a semna cu vreo echipă. Gică Craioveanu a dezvăluit la Digi Sport că transferul lui Marica la Getafe va fi rezolvat la începutul săptămânii viitoare. Anunţul lui Craioveanul vine în contextul în care Marica a avut discuţii pentru o revenire în Liga 1 atât cu Steaua cât şi cu Dinamo, iar Gigi Becali s-a declarat încrezător că vârful va juca în tricoul roş-albastru.

Lukasz Szukala susţine că cei de la Al Ittihad nu i-au oferit explicaţii pentru faptul că i-au reziliat contractul în vară. Fostul fundaş al Stelei joacă acum la Osmanlispor, unde se reface după o accidentare suferită în urmă cu o lună. Szukala a plecat de la Steaua în urmă cu un an, când oficialii lui Al Ittihad – la sugestia lui Victor Piţurcă – au insistat pentru semnătura lui. După numai jumătate de an, arabii s-au răzgândit. Szukala a fost anunţat în vară că nu mai face parte din planurile echipei, o situaţie surprinzătoare, mai ales că evoluţiile sale au fost apreciate. Fundaşul polonez spune că nici acum nu ştie motivul pentru care a fost dat afară:

Helmuth Duckadam spune că Steaua încearcă să perfecteze încă două-trei transferuri până la finalul săptămânii. Preşedintele de onoare al campioanei susţine că oficialii clubului se luptă şi cu timpul, deoarece finalul perioadei de transferuri se apropie. Până acum, Steaua i-a transferat pe Bourceanu, Pârvulescu (revenire după împrumut), Pintilii şi Momcilovic, plus cei trei jucători de la Ceahlăul – Popadiuc, Chitoşcă şi Ştefănescu. Pe lângă aceştia, Gigi Becali a anunţat că poartă negocieri, printre alţii, cu Marica şi Budescu. Helmuth Duckadam susţine că Steaua vrea să mai facă încă două-trei transferuri, pe care va încerca să le finalizeze până la sfârşitul săptămânii, deoarece se intră în criză de timp.

Fundaşul sârb Marko Momcilovic a declarat,la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, unde a efectuat vizita medicală cu lotul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, că îşi doreşte să câştige titlul de campion cu noua sa echipă, Steaua, şi că speră să joace în Liga Campionilor. Fundaşul sârb Marko Momcilovic, de la Pandurii Târgu Jiu, a semmnat un contract pe trei sezoane cu Steaua, el urmând să joace cu tricoul cu numărul 15. Acesta se va alătura în cel mai scurt timp posibil lotului condus de Laurenţiu Reghecampf, în cantonamentul de la Gloria Sports Arena. Marko Momcilovic îl va înlocui, astfel, pe Guilherme Sitya, care şi-a reziliat contractul cu Steaua.

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, va evolua, joi, de la ora 07.00, împotriva rusoiacei Svetlana Kuzneţova, locul 25 WTA, în semifinalele turneului de categorie Premier de la Sydney. Simona Halep, 24 de ani, şi Svetlana Kuzneţova, 30 de ani, fostă ocupantă a locului 2 mondial în 2007, s-au mai întâlnit de cinci ori până în prezent, sportiva din Constanţa conducând cu 3-2. Ultima lor partidă a avut loc în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, ediţia 2014, când Simona Halep a câştigat cu 6-2, 6-2. Anterior, Kuzneţova s-a impus în optimi la Stuttgart, tot în 2014, cu 7-5, 7-6 (4), şi în turul al doilea la Miami, în 2011, cu scorul de 6-0, 6-4, iar Halep în turul I la Roma, în 2013, scor 6-1, 6-1, şi tot în turul I, la Toronto, în 2011, scor 4-6, 6-4, 6-3.

Tehnicianul Rudi Garcia a fost demis de la AS Roma, miercuri, el urmând să fie înlocuit cu Luciano Spalletti. În vârstă de 51 de ani, Rudi Garcia, venit la AS Roma în 2013, a fost extrem de criticat în ultimele săptămâni, iar, miercuri, a fost informat de patronii americani că a fost demis. Luciano Spalletti (56 de ani) a mai condus AS Roma în perioada 2005/2009, el urmând să semneze un contract pe un sezon şi jumătate.

Mijlocaşul formaţiei Schalke 04, Leroy Sane, ar putea ajunge la FC Barcelona, după ce gruparea catalană este pregătită să plătească clauza de reziliere de 37 de milioane de euro, informează L’Equipe. Sane ar urma să ajungă la FC Barcelona la finalul sezonului, catalanii propunându-i un contract pe şase sezoane. În vârstă de 20 de ani, Leroy Sane are contract cu Schalke până în 2019.

ASA Târgu Mureş – CFR Cluj este un duel între trecut şi prezent, pentru Petre Grigoraş, dar şi pentru patru jucători din echipa vicecampioană. Claudiu Voiculeţ va fi într-o situaţie inedită. A început competiţia în lotul CFR-ului, dar acum speră să prindă finala cu ASA. Noul antrenor al mureşenilor spune că echilibrul va fi total în semifinala ardeleană a Cupei României. ASA – CFR tinde să se adopte denumirea “Derby de Ardeal”. Echipele despărţite de 130 de kilometri se vor bate pentru finala Cupei, dar şi pentru play-off. CFR vizează la poziţia a şasea din Liga 1, ocupată în prezent de ASA, iar în februarie cele două echipe se vor confrunta şi în campionat.

Gafă imensă a galezului Wayne Hennessey, în partida Aston Villa – Crystal Palace, scor 1-0, din etapa 21 a Premier League. Gazdele au obţinut a doua victorie a sezonului (mai câştigaseră doar în prima etapă, 1-0, cu Bournemouth), graţie unui gol marcat de fundaşul Joleon Lescott, în minutul 58. Reuşita jucătorului de 33 de ani nu ar fi fost însă posibilă fără ajutorul nesperat primit din partea lui Hennessey, care a fost protagonistul probabli celei mai mari gafe a sezonului. Goalkeeper-ul lui Palace a scăpat pur şi simplu mingea printre picioare şi a prins-o abia după ce a trecut linia porţii.

Accidentat grav în vara lui 2015, Florin Gardoş trage tare pentru a reveni pe teren, în speranţa că va prinde lotul României pentru Euro 2016, iar fundaşul de 27 de ani rămâne bine văzut în lotul lui Southampton în ciuda lungii perioade de indisponibilitate. Tehnicianul olandez Ronald Koeman a clarificat şi situaţia românului, vorbind despre despărţirea de Steven Caulker, un fundaş central adus sub formă de împrumut, după accidentarea lui Gardoş. Caluker, care aparţine de QPR, a ajuns la Liverpool, iar Koeman a explicat că nu va aduce niciun înlocuitor pentru acesta, deoarece stoperul fusese adus doar pentru a suplini absenţa lui Gardoş. Decizia lui Koeman de a nu mai transfera niciun fundaş central indică o iminentă revenire a lui Gardoş pe teren, dar şi faptul că acesta rămâne un jucător pe care Southampton se va baza în viitor.

Espanyol şi Barcelona se întâlnesc, în această seară, de la 22:00, în manşa retur a optimilor Cupei Spaniei, după ce în tur trupa lui Luis Enrique s-a impus la scor, 4-1, după un meci marcat de multe duritaţi şi încheiat de echipa lui Gâlcă cu doi eliminaţi. Mai mult, după partidă a izbucnit un conflict violent între jucătorii celor două formaţii. Tehnicienii celor două rivale s-au întâlnit înainte de derby pentru a transmite un mesaj comun fanilor celor două echipe, dar şi jucătorilor.

Ambii tehnicieni au inisitat asupra importanţei ca meciul retur din Cupă să se joace în spiritul fair-play-ului, pentru ca incidentele din tur să nu se repete.Este o tradiţie a meciurilor dintre Espanyol şi FC Barcelona ca cei doi tehnicieni să pozeze împreună înainte de partide, tradiţie ce la precedentele două derbyuri, disputate la începutul anului, nu a putut fi respectată, în special din cauza proglamului extrem de încărcat.

PROGNOZA METEO
13 Ianuarie 2015

Valorile termice se vor menține peste mediile climatologice ale perioadei, deși vor marca o scãdere fațã de intervalul precedent. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 11 grade, iar cele minime se vor încadra între -5 și 2 grade. Cerul va avea înnorãri temporare și, mai ales noaptea, local vor cãdea precipitații slabe, ninsori la munte, predominant ninsori în Maramureș, ploi, lapovițe și ninsori în Banat, Crișana și Transilvania, iar în celelalte regiuni izolat va ploua. Vântul va prezenta intensificãri, cu precãdere pe crestele montane. Dimineața, izolat, în zonele joase vor fi condiții de ceațã.

Bucuresti

Vremea se va menține caldã, deși valorile termice vor scãdea ușor fațã de intervalul precedent. Astfel, temperatura maximã va fi de 8…9 grade, iar cea minimã de -1…0 grade. Cerul va avea înnorãri, iar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *