Stiri pe scurt 11 Februarie 2016

loading...

Stiri pe scurt  11  Februarie  2016

Radio Click Romania va ofera cele mai noi si cele mai importante Stiri pe scurt   11  Februarie   din Romania si nu numai, ramaneti aproape.

Semnificaţii istorice pentru ziua de 11 februarie. In anul 1847,s-a născut inventatorul american Thomas Alva Edison (m. 18 octombrie 1931); a realizat telegraful (1876-1877), microfonul telefonic cu praf de cărbune (1877), fonograful (1878), dulia şi soclul cu filet pentru becul incandescent; sub conducerea lui s-a construit prima centrală electrică din lume (în 1882, la New York). În timpul administraţiei Carter această zi a fost proclamată „Ziua inventatorului american”.

Un număr de 22 de persoane au ajuns,la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe, după ce s-au intoxicat cu substanţe toxice în atelierele unei fabrici – producătoare de pierse auto,din Sibiu, ITM dispunând deja închiderea provizorie a unor secţii. Inspectorul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu, Szombatfalvi Torok Francisc, a declarat că a dispus efectuarea unei anchete la fabrică. ITM Sibiu a dispus închiderea a două ateliere din fabrică până la clarificarea problemei. Ancheta este în curs de desfăşurare la fabrică, urmând să se stabilească natura substanţelor inhalate de muncitori.

Încă patru copii cu infecţii digestive grave au fost internaţi în Argeş, în ultimele 24 de ore. În cazul celor 11 copii, transferaţi la Spitalul „Marie Curie”, medicii spun că nu este vorba despre o bacterie intraspitalicească; trei sunt în stare gravă. Până acum, toate datele indică prezenţa bacteriei E.coli, care poate fi luată din alimente preparate necorespunzător. Conducerea spitalului a anunţat că bebeluşii nu s–au îmbolnăvit în spitale.

Circulaţia tramvaielor pe linia 41 din Capitală a fost perturbată, după ce unei persoane i s-a făcut rău la coborâre şi a căzut pe refugiul staţiei Virtuţii. Conform procedurilor, tramvaiul a fost nevoit să staţioneze, fiind aşteptată sosirea la faţa locului a unor echipaje ale SMURD şi Poliţiei. Pasagerul a fost preluat de ambulanţă şi dus la Spitalul Municipal. Circulaţia a fost reluată în mai puţin de o oră, linia navetă continuând să funcţioneze până la reintrarea în graficele programate.

Comedia românească „Minte-mă frumos în Centrul Vechi”, în regia lui Iura Luncaşu, cu Antoaneta Zaharia, Marius Damian, Coca Bloos, Adriana Trandafir, Emilian Oprea, George Pişteranu, Viorel Lis, Codin Maticiuc şi Virgil Ianţu în distribuţie, va avea premiera, pe 1 aprilie, în cinematografe. O nouă colaborare între regizorul Iura Luncaşu (cunoscut pentru seriale TV precum „Deschide Ochii”) şi scenaristul Adrian Lustig („Nuntă Mută”, „Poker”, „O poveste de dragoste, Lindenfeld”, „Funeralii fericite”), comedia „Minte-mă frumos în Centrul Vechi” îi are în distribuţie pe cei doi protagonişti care au fost sarea şi piperul primei părţi: Antoaneta Zaharia şi Marius Damian.

Preşedintele ANAF, Gelu Diaconu, a refuzat,cererea ministerului Finanţelor de a-şi prezenta demisia, calificând dosarul DNA în care este urmărit penal pentru abuz în serviciu şi favorizarea făptuitorului, alături de vicepreşedintele Mihai Gogancea-Vătăşoiu, drept „kafkian”. Premierul Dacian Cioloş a confirmat că îl va demite pe preşedintele ANAF, Gelu Diaconu, precizând că aşteaptă o propunere de înlocuire de la ministrul de Finanţe.

Peste 15 milioane de apeluri au fost primite anul trecut la Numărul Unic de Urgenţă 112, mai mult de jumătate fiind false, a anunţat Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS), cu ocazia Zilei Europene a Numărului Unic de Urgenţă 112. Din punct de vedere al apelurilor false, judeţele Covasna, Călăraşi şi Mureş ocupă primele locuri. În luna ianuarie a acestui an, din 1.244.049 apeluri, 486.142 ( 39,08 %) au fost reale şi 757.907 (60,92 %) false.

Deputatul PSD Mădălin Voicu a ajuns la Comisia juridică din Camera Deputaţilor, însoţit de avocatul său, pentru a-şi studia dosarul. Mădălin Voicu a explicat că interceptările din dosarul său nu au relevanţă juridică. ”Foarte frumoase sunt (interceptările din dosar n.r.), adică stereo. Sunt interceptări ciudate, adică au cel puţin un grad de banalitate care presupun că nu-l pot folosi domnii de la DNA. Trebuie să vă spun un lucru: aştept să mi se demonstreze cu probe vinovăţia”.

Ministerul Finanţelor Publice a semnat acordul de licenţiere a Trezoreriei Statului ca acceptator de plăţi electronice cu carduri MasterCard şi Maestro, care va permite contribuabililor să plătească taxe şi impozite online la bugetul de stat şi la bugetele locale, fără perceperea unor comisioane.

Implementarea sistemului de plată online, inclusiv extinderea serviciilor de internet banking ale Trezoreriei Statului, se va realiza din fonduri europene prin proiectul „Îmbunătăţirea capacităţii procesului decizional la nivelul sectorului financiar din România,Trezor”. În urma evaluării de către Autoritatea de Management a Programului Operaţional Capacitate Administrativă (POCA), acesta a fost acceptat în vederea finanţării.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din România după numărul de pasageri, recrutează însoţitori de bord pentru bazele din Bucureşti şi Cluj, ca parte a planului de dezvoltare anunţat pentru anul 2016. Pentru a putea deveni membri ai echipajelor Wizz Air, candidaţii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii: vârsta peste 18 ani, să deţină un paşaport valid, diplomă de bacalaureat, să fie fluenţi în engleză atât în scris, cât şi vorbit, să ştie să înoate, să aibă experienţă în relaţia cu clienţii dar şi să poată ajunge la aeroport în maximum o oră. Un plus vor avea cei care au abilităţi excelente de comunicare, cei care sunt flexibili pentru programul în schimburi şi cei care se integrează şi lucrează uşor într-o echipă.

Profitul net al BRD-Groupe Societe Generale (BRD) a crescut de aproape şapte ori anul trecut, de la 68 de milioane de lei în 2014 la 467 milioane de lei, ca urmare a diminuării cu 45,8% a costului riscului şi a reducerii cu 2,3% a cheltuielilor operaţionale. Activele totale ale băncii erau, la sfârşitul anului 2015, de 49,2 miliarde de lei, în urcare cu 8,8% de la 45,2 miliarde de lei la finele anului 2014. Venitul net bancar s-a diminuat cu 4,4% în 2015 în comparaţie cu 2014, până la 2,5 miliarde de lei, ca urmare a ratelor de dobândă aflate la minime istorice şi anulării sau reducerii unor comisioane pentru clienţi persoane fizice.

Judecătoarea Geanina Terceanu de la Tribunalul Bucureşti a declarat în faţa instanţei că, în percepţia sa, suma de bani primită de la Cristian Borcea nu-i fusese dată în legătură cu „Dosarul Transferurilor”, ci ca urmare a faptului că cei doi s-ar fi plăcut reciproc. 205.000 euro. Aceasta este suma pe care Geanina Terceanu a primit-o: 195.000 de euro de la fraţii Becali, iar 10.000 de la Cristian Borcea. În mărturia acesteia, judecătoarea vorbeşte despre relaţia pe care ar fi avut-o cu fostul patron al lui Dinamo.

Actorul Johnny Depp va juca rolul principal într-o nouă versiune a filmului „The Invisible Man”, o ecranizare după romanul omonim al lui H.G. Wells. Actorul din franciza „Piraţii din Caraibe” va interpreta rolul principal în această peliculă, care va fi produsă de Universal Studios. Totodată, Alex Kurtzman, scenaristul filmului „Transformers”, şi Chris Morgan, scenaristul peliculei „Fast and Furious”, vor fi producătorii noului proiect cinematografic.

Concertul cântăreţului Charles Aznavour, anunţat iniţial pentru 20 februarie, la complexul Romexpo din Bucureşti, a fost amânat pentru 28 aprilie, „din motive logistice”. Charles Aznavour se află într-un turneu restrâns, ce se desfăşoară în doar câteva din capitalele europene şi care cuprinde şi spectacolul de la Romexpo, din 28 aprilie. Toate biletele achiziţionate pentru spectacolul din 20 februarie îşi păstrează valabilitatea, precizează organizatorii concertului.

Charles Aznavour, fiu al unui cuplu de migranţi armeni, născut cu numele Charles Aznavourian, s-a născut pe 22 mai 1924, la Paris. Supranumit „Sinatra francez”, Charles Aznavour a trebuit să lupte la începuturile carierei sale pentru a impune în mediul artistic talia, fizicul şi vocea lui atipice, înainte de a deveni celebru, începând cu jumătatea anilor ’50. Este unul dintre cei mai simpatizaţi şi mai longevivi cântăreţi francezi, a apărut în peste 60 de filme şi a compus peste 1.000 de cântece, din care aproximativ 150 în limba engleză, 100 în italiană, 70 în spaniolă şi 50 în germană.

Versiunea relansată a „Top Gear”, care va debuta în luna mai, va avea şase prezentatori – Chris Evans, Matt LeBlanc, Eddie Jordan, Sabine Schmitz, Chris Harris şi Rory Reid -, cărora li se va adăuga The Stig, celebrul pilot profesionist anonim al emisiunii. Noua echipă a „Top Gear” va acoperi întregul spectru de sporturi cu motor. Astfel, prezentatorului principal al emisiunii, britanicul Chris Evans, şi actorului american Matt LeBlanc, celebru pentru rolul Joey Tribbiani din sitcomul „Prietenii tăi/ Friends”, li se vor alătura, la cârma „Top Gear”, fostul pilot şi proprietar de echipă de Formula 1 Eddie Jordan, în prezent comentator al BBC, pilotul german Sabine Schmitz, jurnalistul specializat în sporturi auto şi vedeta YouTube Chris Harris şi vedeta de televiziune Rory Reid.

Un cetăţean turc în vârstă de 58 de ani, membru al Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK), a fost pus sub acuzare în Germania pentru „apartenenţă la o organizaţie teroristă străină”. Procurorii susţin că Bedrettin K., alias Ali, este liderul unei filiale din Germania a organizaţiei insurgente kurde PKK. Bărbatul este acuzat de organizarea evenimentelor de propagandă şi de colectare de fonduri în numele PKK, entitate considerată organizaţie teroristă de Turcia, Uniunea Europeană şi Statele Unite.

Patru persoane au fost rănite, după ce un autocar şcolar a intrat în coliziune cu un autovehicul, în statul american California. Accidentul a avut loc, în comitatul Riverside, din sud-estul Californiei. La bordul autocarului şcolar se aflau 19 elevi de liceu. Trei persoane care se aflau în maşină au fost rănite,una se află în stare gravă, iar celelalte două au răni moderate şi minore.

Un fost membru al trupelor naziste SS, în vârstă de 94 de ani, va fi judecat în Germania pentru moartea a cel puţin 170.000 de persoane în lagărul de exterminare din Auschwitz. Hanning a recunoscut că îi păzea pe prizonieri, dar a negat orice implicare a sa în masacrul de la Auschwitz. El va fi judecat într-un tribunal din Detmold, vestul Germaniei, fiind probabil ultimul proces de acest fel.

Cel puţin şase adolescenţi au murit, după ce un microbuz şcolar a intrat în coliziune cu un alt vehicul, în vestul Franţei, la o zi după ce un accident similar a avut loc în estul ţării, soldat cu moartea a doi copii. Accidentul rutier a avut loc în departamentul Charente-Maritime, din vestul Franţei, în oraşul Rochefort. Platforma suspendată a camionului s-a desprins, după ce sistemul de susţinere a acesteia s-a defectat, intrând în coliziune cu microbuzul şcolar, a indicat secretarul de stat al Transporturilor, Alain Vidalies.

Un avion Boeing-777, aparţinând unei companii aeriene ruse şi care efectua un zbor între Republica Dominicană şi Moscova, a efectuat o aterizare de urgenţă, la scurt timp după decolare, întrucât, potrivit martorilor, unul dintre motoarele sale a luat foc în timpul zborului. Martorii oculari citaţi de LifeNews au spus că unul dintre motoarele avionului a luat foc.

Rusia s-a declarat pregătită să negocieze modalităţi de încheiere a unui armistiţiu privind bombardamentele efectuate în Siria, încetarea focului fiind solicitată de opoziţia siriană şi de Occident, care atribuie continuării raidurilor aeriene ruse eşecul negocierilor de pace de la Geneva.

Iranul avertizează Turcia în privinţa intensificării legăturilor cu Arabia Saudită, care pierde din ce în ce mai mulţi aliaţi din cauza politicilor sale greşite în Orientul Mijlociu. Rahmanpour a purtat discuţii cu oficiali ai Ministerului de Externe turc pe tema problemelor din regiune, concentrându-se, în special, pe situaţia din Siria. Discutând despre posibilitatea de a mobiliza trupe saudite la sol în Siria trimiţându-le prin Turcia, oficialul iranian a explicat că există o şansă foarte mică în acest sens, ţinând cont că mare parte din frontiera turco-siriană este închisă.

Un elicopter al Marinei Greciei care participa la un exerciţiu militar s-a prăbuşit, în apropierea insulei Kinaros din estul Mării Egee, iar toţi cei trei membri ai echipajului au murit. Elicopterul Agusta Bell participa la un exerciţiu militar. Decolase de pe o fregată aflată în deplasare în zonă şi a dispărut de pe radar în jurul orei locale 02.45. Rămăşiţele elicopterului au fost găsite în apropiere de Kinaros.

SPORT

Andrei Ivan va începe sezonul de primăvară la Craiova, unde va rămâne cel puţin până în vară, deşi de atacantul de 19 ani s-au interesat mai multe echipe din Europa, iar Steaua a şi făcut o ofertă concretă pe care oficialii olteni o acceptaseră. 2 milioane de euro era dispus Gigi Becali să achite pe loc, într-o singură tranşă, pentru aducerea lui Ivan de la Craiova, plus 20% dintr-un viitor transfer (procent ce putea fi răscumpărat de Steaua cu 700.000 de euro). Pe lângă suma plătită Craiovei, Becali se angajase să rezolve şi problema procentelor deţinute de clubul care l-a format pe Ivan, Sporting Piteşti, prin achitarea unei sume de 150.000 de euro, plus un alt bonus dacă Steaua urma să joace în Champions League.

Mihai Pintilii, cel căruia Reghecampf vrea să îi ofere banderola de căpitan, critica aspru acum un an situaţia echipei campioane, despre care spunea că se numeşte FCSB, nu Steaua. Vestiarul Stelei îi ţine partea lui Fernando Varela, actualul căpitan, după ce Pintilii a criticat evoluţia jucătorilor campioanei din sezonul trecut. Chiar dacă Fernando Varela a purtat banderola de căpitan la FCSB în toate amicalele pe care campioana le-a jucat în această iarnă în cantonamentele din Antalya, Laurenţiu Reghecampf plănuieşte să îi ofere banderola lui Mihai Pintilii. Mijlocaşul adus de la Hapoel Tel Aviv este unul dintre titularii incontestabili ai echipei şi îndeplineşte cerinţele antrenorului pentru a avea responsabilitatea purtării banderolei.

Pandurii Tg. Jiu negociază cu fundaşul bosniac Gordan Bunoza (28 de ani), însă semnarea contractului este amânată de nişte probleme medicale pe care le are fotbalistul. Pandurii Tg. Jiu este în plin proces de definitivare a campaniei de transferuri din această iarnă. Oficialii clubului gorjean sunt în discuţii cu fundaşul bosniac Gordan Bunoza, fotbalist care este în acest moment la Tg. Jiu pentru negocieri. Jucătorul care i-a impresionat pe fanii lui Dinamo sezonul trecut este liber de contract după despărţirea de Pescara, însă semnarea contractului cu gorjenii întârzie din pricina unor probleme medicale.

FC Barcelona a stabilit, după remiza cu Valencia, scor 1-1, din Cupa Regelui, un nou record de meciuri fără înfrângere: 29, doborând recordul stabilit de Pep Guardiola în sezonul 2010/2011. Formaţia antrenată de Luis Enrique n-a mai pierdut din luna octombrie a anului trecut, din deplasarea de la FC Sevilla, când formaţia antrenată de Unai Emery se impunea, scor 1-2. Wilfrid Kaptoum (19 ani) a reuşit să egaleze în minutul 84 al partidei de pe Mestalla şi a prelungit seria de invincibilitate a trupei lui Luis Enrique.

Antrenorul Nicolo Napoli are probleme de lot încă de la primul meci oficial al anului. Tehnicianul nu va conta în partida de sâmbătă, cu Viitorul, pe doi jucători importanţi. Accidentaţi în ultimul meci amical din Antalya, stoperul Cosmin Frăsinescu şi mijlocaşul la închidere Milan Mitic nu au fost refăcuţi şi nu vor face deplasarea la Ovidiu, pentru meciul cu echipa lui Gheorghe Hagi. In locul lui Frăsinescu va apărea în formula de start Mihalache, acesta urmând să joace alături de Mădălin Ciucă în centrul apărării. La închidere, Nicolo Napoli are două soluţii, Alex Creţu şi Andrei Enescu având şanse mari să joace împreună în cazul în care tehnicianul va începe cu modulul 4-2-3-1.

Federaţia Europeană de Handbal a publicat clasamentul pe naţiuni pentru anul 2015, iar România a ocupat locul 8 la „general”, în urma celor 6 competiţii internaţionale (Feminin: Campionatul Mondial senioare, Campionatul European U19, CE U17; Masculin: Campionatul Mondial seniori, Campionatul Mondial U21, CM U19). Şi în 2015, sectorul feminin a fost „locomotiva” handbalului românesc, în condiţile în care 72% din totalul punctelor obţinute de Federaţia Română de Handbal (332 puncte) au fost obţinute de cele 3 reprezentative, care s-au calificat la turneele finale.

Laurent Blanc (50 de ani), antrenorul de la Paris Saint-Germain şi fost selecţioner al naţionalei Franţei, a semnat prelungirea contractului cu formaţia pariziană până la 30 iunie 2018, mutarea fiind anunţată prin intermediul contului oficial de Twitter al clubului. Fostul internaţional francez a sosit la gruparea de pe Parc des Princes în 2013, când l-a înlocuit pe italianul Carlo Ancelotti, plecat la Real Madrid. Instalat iniţial pentru o perioadă de numai un an, antrenorul francez a reuşit să-i convingă pe conducătorii lui PSG să-i ofere un nou contract.

Evenimentul primăverii în tenisul feminin românesc, meciul de Fed Cup cu Germania (16-17 aprilie), din barajul pentru Grupa Mondială, se va disputa la Cluj-Napoca, acolo unde s-a derulat şi sfertul de finală cu Cehia. Toate părţile implicate în evenimentul de săptămâna trecută au fost atât de încântate de emulaţia creată în jurul tenisului încât au decis să repete „reţeta”. La meciurile jucate de Simona Halep, Monica Niculescu şi celelalte fete din echipă au fost peste 7.000 de spectatori în Sala Sporturilor din Cluj.

Fostul jucător de Cupa Davis a României, actualmente şi preşedinte al CS Dinamo, a dat o lovitură de imagine prin tot ce a reuşit la meciul cu Cehia, atât jucătoarele tricolore, cât şi delegaţia oaspete plecând de la Cluj cu impresii puternice vizavi de toată desfăşurarea de forţe din jurul evenimentului. Federaţia Română de Tenis este de altfel lider absolut la organizarea de evenimente internaţionale în sportul românesc, cu peste 50 de evenimente anual.

Presa din Anglia susţine că Jose Mourinho s-a înţeles deja cu Manchester United şi îi va prelua pe „diavoli” din vara lui 2016, iar prima mutare a portughezului pe Old Trafford e extrem de uşor de anticipat. Mijlocaşul spaniol Juan Mata se pregăteşte să-şi facă bagajele pentru a doua oară în doi ani, din cauza lui Mourinho. În ianuarie 2014, Mata era vândut de Chelsea la United, pentru 47 de milioane de euro, după o decizie a lui Mourinho de a nu se mai baza pe serviciile sale. O decizie care a provocat supărare în rândul fanilor lui Chelsea, în condiţiile în care Mata fusese cel mai bun jucător al „albaştrilor” în sezonul precedent (2012-2013).

Lois Abbingh (HCM Baia Mare) va juca din vară la Issy Paris. Informaţia a trecut oarecum în plan secund, în urma scandalului de rasism izbucnit la partida HC Zalău – HCM Baia Mare. Venită la Baia Mare în 2014, jucătoarea din Olanda şi-ar dori ca la sfârşitul sezonului să schimbe ţara, iar Issy Paris este în acest moment cea mai probabilă destinaţie. Formaţia din capitala Franţei îşi doreşte să-şi construiască un lot mai puternic, iar alături de Lois Abbingh a pus ochii şi pe portarul Silje Solberg, din naţionala Norvegiei. La Issy mai evoluează alte trei norvegience, în frunte cu Stine Oftedal, dar şi Marija Jovanovic, fostă la Oltchim.

Ediţia din acest an a Ligii Naţionale de Baschet Masculin (LNBM) se desfăşoară cu 12 echipe la start. Campioana CSU Asesoft nu îşi poate apăra titlul, după ce a decis să se retragă din campionat. Astfel, după 5 ani, baschetul românesc va avea la sfârşitul sezonului o nouă campioană.

Regulile campionatului naţional de baschet masculin. La finalul sezonului regular se vor forma două grupe: 1-6 şi 7-12. În aceste grupe, toate echipele intră cu punctele acumulate în sezonul regular si se vor mai disputa alte 10 meciuri, după sistemul fiecare cu fiecare, tur şi retur. Primele două echipe din grupa 7-12 se alătură echipelor din grupa 1-6 şi se va forma play-off-ul, unde se vor juca trei tururi (sferturi, semifinale şi finala), după regula „cel mai bun din 5 partide”. În play-off-ul Ligii Naţionale de baschet masculin, echipele se vor împerechea după cum urmează: Locul 1 – Locul 8, Locul 2 vs Locul 7, Locul 3 vs Locul 6 şi Locul 4 vs Locul 5. Echipele rămase pe locurile 9-12 nu vor mai juca, păstrându-şi poziţiile din clasamentul grupei 7-12. Ultimele două echipe, clasate pe locurile 11 şi 12, vor retrograda în Liga I.

Propus la Steaua în urmă cu câteva săptămâni, ivorianul Emmanuel Eboue pare acum aproape de o revenire în campionatul unde şi-a petrecut marea majoritate a carierei, Premier League. Fostul star al lui Arsenal se antrenează în aceste zile cu Sunderland, iar convorm Express.co.uk ar putea semna cu gruparea pregătită de Sam Allardyce, deşi perioada de transferuri în Anglia s-a încheiat. Pus pe liber de Galatasaray în vara lui 2015, Eboue ar veni din postură de jucător liber de contract şi ar putea fi astfel înregistrat de fosta echipă a lui Costel Pantilimon.

PROGNOZA METEO
11 Februarie 2016

Deși temperatura aerului va marca o scãdere fațã de intervalul precedent, în special la valorile din cursul nopții, vremea va fi în continuare mai caldã decât ar fi normal în a doua decadã a lunii februarie în aproape toatã țara. Astfel, maximele termice se vor încadra între 2…4 grade în estul Transilvaniei și 12…13 grade în Muntenia și Oltenia, iar minimele se vor situa între -6 și 3 grade, mai coborâte în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu înnorãri pe parcursul zilei în regiunile intracarpatice și la munte, iar noaptea în sud-vest; va ninge în zona montanã, pe arii mai extinse în Carpații Orientali și în Munții Apuseni, în Maramureș și Transilvania vor fi precipitații mixte, iar în rest ploi. Vântul, deși va slãbi în intensitate, va mai avea rafale de peste 70 km/h la munte, viscolind și spulberând zãpada în special pe creste și pe arii restrânse, cu precãdere în prima parte a zilei, în restul zonelor.

Bucuresti

Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în orele dimineții și din nou în a doua parte a nopții. Vântul va avea intensificãri temporare în cursul zilei, apoi va deveni slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 11…12 grade, iar minima, mai scãzutã decât în noaptea precedentã, se va situa în jurul valorii de 0 grade, regim termic ce va continua sã fie mai ridicat fațã de cel climatologic specific datei.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *