Steve Aoki & MORTEN – Kids

loading...

Steve Aoki & MORTEN – Kids

Steve Aoki a lansat videoclipul noului single ”Kids”, înregistrat în colaborare cu MORTEN. Vizualul este regizat de Yarvo. ”Kids” este cel de-al 4-lea și ultimul capitol al poveștii relatate de Steve Aoki prin noul EP ”4OKI”. Melodia este înregistrată în colaborare cu producătorul și DJ-ul olandez Morten Breum. ”Kids” este prezentat publicului împreună cu un videoclip alb-negru. Steve Aoki va susține anul acesta primul concert în România. Evenimentul va avea loc în Piața Constituției și face parte din ZUtopia Music Festival 2016, organizat de Marcel Avram, East European Production, D&D East Entertainment și Radio ZU. În cea de-a doua zi a acestui festival, pe 17 august 2016, va concerta Sia Furler.

steve-aoki1

Steve Aoki este un muzician american cu renume în zona electro-house. A devenit cunoscut la nivel mondial în 2007, primind numeroase premii, culminând cu Billboard Awards în 2008. A lansat până în acest moment trei albume, toate cu reacții pozitive din partea publicului, dar și a celor din mass-media. Pe lângă activitatea de muzician, Steve a avut și tangențe cu cinematografia, având câteva roluri în diverse producții precum „Arrow” și „Robot Chicken” (seriale de televiziune). EP-ul ”4OKI” conține 4 piese. În fiecare vineri din luna iulie a fost lansată o nouă melodie de pe acest material, toate piesele fiind facompaniate de câte un videoclip regizat de David Yarovesky.

Asculta   Steve Aoki & MORTEN – Kids

Personajele din cele 4 clipuri sunt interpretate de Shaun Ross, Brian Smith, Bejean Horowitz și Madeleyn. Steve Aoki a devenit cunoscut la nivel mondial în 2007, primind numeroase premii, culminând cu Billboard Awards în 2008. A lansat până în acest moment trei albume, toate cu reacții pozitive din partea publicului, dar și a celor din mass-media. Pe lângă activitatea de muzician, Steve a cochetat și cu cinematografia, având câteva roluri în diverse producții și în documentarul „The Distortion Of Time”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *