Steve Aoki & Lauren Jauregui – All Night

Steve Aoki & Lauren Jauregui – All Night

Este un moment special pentru ambii muzicieni. Lauren Jauregui isi cladeste incet si sigur cariera solo, cea mai recenta aparitie a sa fiind pe single-ul “All Night“ al lui Steve Aoki. Piesa aparuta in luna noiembrie a anului trecut beneficiaza acum si de un videoclip, in care Lauren isi gaseste jumatatea in club unde, evident, Steve e DJ-ul de serviciu. Piesa s-a descurcat bine inca de la lansare, fiind clasata intre primele zece din topul iTunes S.U.A., iar apoi prins clasamentele dance. “All Night “ se afla in promovarea urmatorului material lansat de DJ, Neon Future III LP, dupa ce anul trecut a lansat Steve Aoki Presents Kolony.

Lauren nu ar fi prima care isi incepe ascensiunea si pe cont propriu, la fel a procedat si Camila Cabello. Intai a bifat cateva colaborari care s-au bucurat de succes, ceea ce i-a dat increderea de a pleca pe cont propriu. Fifth Harmony a mers mai departe in formula de patru si a lansat un nou album si single-uri precum “Down “, “Angel “, “He Like That “, iar recent au colaborat si cu Pitbull pentru “Por Favor “. Lauren Jauregui, al cincilea Harmony, iese pe cont propriu si gaseste dragoste in noul videoclip pentru ea si la single-ul „All Night” al lui Steve Aoki.

Asculta   Steve Aoki & Lauren Jauregui – All Night 

Pentru Lauren e prima piesa solo si prima pe care isi pune amprenta de compozitor, insa promite ca nu are planuri de a parasi Fifth Harmony. Versurile exploreaza cautarea unei persoane speciale. Clipul este adevarat pentru acea tema, deoarece Jauregui isi cauta iubitul intr-un dans de paralizie. Curand, toti ceilalti dispar si cei doi sunt transportati in spatiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *