Steve Aoki - How Else feat. Rich The Kid & ILoveMakonnen

Steve Aoki – How Else feat. Rich The Kid & ILoveMakonnen

loading...

Steve Aoki – How Else feat. Rich The Kid & ILoveMakonnen

Steve Aoki dă tonul distractiei împreună cu rapperii Rich the Kid şi ILoveMakonnen, în cel mai recent videoclip lansat, „How Else”. Piesa vine însotită şi de un videoclip filmat la o petrecere, în care rapperii se distrează printre dansatoarele îmbrăcate sumar. În luna mai, Aoki a lansat cel de-al treilea album „Neon Future.II”, care include colaborări cu Linkin Park, J.J. Abrams, Rivers Cuomo, Nervo şi Snoop Dogg. Artistul se pregăteşte deja de lansarea celui de-al patrulea material discografic -„Neon Future.III”, pentru sfârşitul acestui an.

artworks-000143125367-ge1ipw-t500x500

Steve Aoki a colaborat cu rapperii Rich the Kid şi ILoveMakonnen pentru cel mai recent single „How Else”. „Este una dintre piesele mele preferate. Îmi aduce aminte de începuturi, atunci când le ofeream microfonul fanilor, pentru a cânta alături de mine” a declarat Steve Aoki. STEVE AOKI este un muzician american cu renume în zona electro-house. A devenit cunoscut la nivel mondial în 2007, primind numeroase premii, culminând cu Billboard Awards în 2008.

Asculta   Steve Aoki – How Else feat. Rich The Kid & ILoveMakonnen

A lansat până în acest moment trei albume, toate cu reacții pozitive din partea publicului, dar și a celor din mass-media. Pe lângă activitatea de muzician, Steve a avut și tangențe cu cinematografia, având câteva roluri în diverse producții precum „Arrow” și „Robot Chicken” (seriale de televiziune) și în documentarul „The Distortion Of Time”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *