Stephany - Camasa ta, single nou

Stephany – Camasa ta

loading...

Stephany – Camasa ta

Frumoasă, talentată și cu o voce de invidiat, Stephany ne surprinde cu “Cămașa ta”, cel mai nou single. Sound-ul special alături de povestea versurilor, redau perfect melancolia de la sfârșitul verii. Stephany se află la cel de-al doilea single lansat anul acesta, “Un Nou Început” fiind prima surpriză cu care artista și-a încântat fanii în 2016. Ea a debutat cu “Dragoste ca-n filme” și a continuat să ne surprindă cu talentul ei odată cu lansarea single-ului, “Love is like”. “Cămașa ta” a fost “croită” în studiourile UnderClover, din muzica și versurile lui Lorean Georgian și ale Roxanei Savastru. Stephany este o fata simplă, dar cu niște țeluri bine definite.  La “Cămașa ta” au mai “cusut” și Andrei Alexandru-Ionuț, Dan Grădinaru și Alexandru Luft. 

527e4c53-0fe5-4e62-9e43-d0f281a6af25-720x315

Stephany cântă de la 6 ani. Îi place ceea ce face, iar muzica o definește. A câștigat peste 50 de trofee la Festivalurile muzicale din țară. Mentorul în actorie i-a fost Maestrul Dumitru Lupu, care i-a oferit un rol într-un film muzical pentru copii “Pădurea albastră”. Până la 15 ani, a avut onoarea să joace alături de nume sonore ale teatrului românesc: Jean Constantin, Nelu Bălășoiu, Ileana Șipoteanu, Florin Pretorian, Gabriel Dorobanțu. Este elevă la școala cu profil teatral, se poate lăuda cu un contract cu casa de discuri Red Clover. La inceputul anului  a lansat piesa  „Un nou început”, care  beneficiază de un videoclip cu peste 200.000 de vizualizări în 2 zile.

Asculta   Stephany – Camasa ta 

Muzica pe care o asculta depinde doar de starea de moment. Nu poate spune că asculta un gen anume, pentru că de multe ori ii place să le amestece. Artiștii pe care îi asculta variază de la Beyonce, până la Nane, spre exemplu. În ultima vreme, a ascultat foarte mult rap.

“Cămașa ta” m-a cucerit de la prima “probă”! Mai întâi ritmul și apoi versurile. Dacă la începutul verii e despre “vara asta am să mă îndrăgostesc”, “unde e iubirea când vara s-a sfârșit”? “Cămașa ta” e tot ce mai rămâne…, ne-a declarat artista.

Versuri Stephany – Camasa ta

Noaptea suna tot mai trist, imi lipseste vocea ta.
Printre randuri iar ma pierd, incercand sa acopar linistea.
Au ramas doar amintiri, n-are rost sa gasim explicatii.
Dar zambetele au incetat, cand vara s-a terminat.(camasa ta)

Unde e iubirea cand vara s-a sfarsit?
Unde e iubirea, cand ai plecat fara sa spui nimic?
Pe scaun a ramas doar camasa ta.
E tot ce imi acopera inima.
Unde e iubirea cand vara s-a sfarsit?

Am crezut ca esti diferit si ca o sa alegi dragostea.
Dar din pacate ai reusit sa distrugi tot ce am avut candva.
M-am saturat sa ascult minciuni, doar vorbe si promisiuni.
Absenta ta chiar m-a schimbat, imi pare rau sa zic, s-a terminat.

Unde e iubirea?
Unde e iubirea?

Unde e iubirea cand vara s-a sfarsit?
Unde e iubirea, cand ai plecat fara sa spui nimic?
Pe scaun a ramas doar camasa ta.
E tot ce imi acopera inima.
Unde e iubirea cand vara s-a sfarsit?

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *