Stela Botan – Cerul e limita

Stela Botan – Cerul e limita

După o colaborare de succes cu Paralela 47 și casa de producție Cat Music, interpreta Stela Boțan ne încântă cu o nouă realizare. Astăzi, basarabeanca a lansat o nouă piesă cu videoclip, „Cerul e limita”. Superba piesă a Stelei este însoțită de un videoclip la fel de frumos, filmat în sânul naturii și anume pe litoral, acolo unde marea trădează imensitatea liniei orizontului. Videoclipul reflectă dragostea dintre doi oameni în cel mai pur mod. Marea este și ea prezentă, și chiar scenele filmate pe stâncă, lângă mare, m-au făcut să simt libertatea și cerul mult mai aproape.

727571866df4efa3817e67462c93dbbc

Artista din Moldova lansează videoclipul ”Cerul e limita”, care a fost filmat peste Prut.Piesa a fost producă în colaborare cu DeMoga Music, adică studioul de înregistrări și producție al lui Marius Moga. O poezie vizuala, care surprinde perfect chimia dintre cele doua personaje. În clip, Stela a adoptat stilul vestimentar Boho & dreamy si surprinde chimia dintre doi oameni care se iubesc sincer, așa cum subliniază și cei da la Cat Music România. Mesajul piesei este acela că atunci când iubești, orice e posibil. Stela nu apare singură în videoclip, ci alături de un alt bărbat decât iubitul ei, Octavian. Ultimul nu se implică foarte mult în cariera cântăreței, fiind deschis pentru toate experimentele artistei.

Asculta  Stela Botan – Cerul e limita

“Poti simti cu adevarat doar atunci cand iubesti. Am pus mult suflet si emotii in interpretarea acestei piese compuse de catre Andi Grasu si echipa DeMoga Music. Sper sa va placa si sa regasiti in ea cele mai frumoase trairi!”, declara Stela.

O poveste dreamy, despre clipele romantice, despre declaratii de dragoste, despre doi, piesa “Cerul e limita” este compusa de catre Andi Grasu, Adrian Klein, Alex Parker si Florin “XBass” Barbu. Stela Botan a participat in 2014 la “X Factor Romania” si, in acelasi an, a participat la Selectia Nationala Eurovision Republica Moldova cu piesa “Save me”. Dupa celebrul concurs, Stela a lansat o piesa alaturi de Kapushon. Este vorba despre single-ul “Romanul despre Cluj”, pentru care cei doi artisti au filmat un videoclip in Cluj. Anul 2015 aduce si colaborarea cu trupa Paralela 47, alaturi de care a lansat single-ul “Mai sus” si a sustinut numeroase concerte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *