Stefan Banica – E beton Coana Mare

Asculta online, Stefan Banica - E beton Coana Mare, single nou
loading...

Asculta online Stefan Banica – E beton Coana Mare, single nou

Stefan Banica ne deschide apetitul pentru dans cu o piesa rock’n’roll intitulata „E beton coana mare”. Melodia este lansata impreuna cu un videoclip cu o grafica haioasa.

Noua piesă „E beton Coana Mare” este compusă și produsă de Ștefan Bănică, fanii putându-l asculta pe artist interpretând și partitura de pian. „Piesa „E beton Coana Mare” a fost înregistrată în studio, în luna februarie a acestui an și am avut alături muzicieni de prima mărime. De această dată, după mult timp, apar și eu pe înregistrare ca pianist, pentru că e o piesa rock’n’roll 100%, exact așa cum îmi place mie. E genul de piesă care îți dă o energie buna și te face să dansezi”, a declarat Ștefan Bănică despre cel mai nou single al său.

Stefan Banica – E beton Coana Mare

Ștefan Bănică: „Cine nu ar vrea să aibă o bunică așa cum e Coana Mare?!” Personajul principal al cântecului, este, evident, Coana Mare, despre care Ștefan Bănică spune că este inspirat din realitate. „Coana Mare, personajul din cântec, este inspirat din realitate și dovedește că, la unii, vârsta e doar un numar, atunci când știi să te bucuri de viață. Cine nu ar vrea să aibă o bunică așa cum e Coana Mare?! Dar, pe vremurile astea, oare cine ar ține-o în casă pe Coana Mare?!”

Videoclipul este și el în ton cu piesa, extrem de amuzant și realizat în aceeași direcție cu vremurile pe care le trăim, în izolare, acasă. „Modalitatea de realizare a videoclipului se potrivește exact cu această perioadă de criză, în care majoritatea dintre noi suntem nevoiți să stăm acasă, unde telefonul și mediul online sunt în prim plan. Grafica din videoclip e haioasă, digitală, reprezintă un telefon mobil, pe care mulți dintre noi ne petrecem foarte multe ore pe zi”.

“E beton Coana Mare este o piesa “verificata” in concerte. Sunt unele piese indragite de public pentru ca sunt difuzate si ascultate la radio, iar altele, fara sa fie auzite inainte, trezesc reactii de la primele acorduri, ceea ce este extrem de important, asa cum e si cazul noului single “E beton Coana Mare”. Sper sa va placa piesa si videoclipul. Si astept sa ne revedem sanatosi cat mai curand”, a spus Stefan Banica, artistul care umple salile de concert pana la refuz si care a stabilit adevarate recorduri in Romania prin productiile spectaculoase ale concertelor sale de Craciun de la Sala Palatului.

Cu o carieră impresionantă, de peste 30 de ani, în muzică, film, teatru și televiziune, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai iubiți artiști români, reprezentând un adevărat brand în showbiz-ul autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *