Stefan Banica - Cand nu vezi

Stefan Banica – Cand nu vezi

loading...

Stefan Banica – Cand nu vezi

Când nu vezi” este noul single Ştefan Bănică, lansat astăzi şi reprezintă o frumoasă declaraţie de dragoste cu un mesaj sensibil, interpretată în maniera unică a artistului. Cu muzică şi versuri ce poartă semnatura lui Ştefan Bănică,“Când nu vezi” este un cântec diferit faţă de cele lansate până acum de artist, ce surprinde cu un sound fresh, aparte. Este o piesă de suflet în care se poate regăsi aproape oricine şi care va merge direct la inimile ascultătorilor.

banica_m-crop-644x416

Ștefan Bănică sărbătorește, pentru al șaselea an consecutiv, eternul feminin prin două concerte cu cele mai frumoase cântece de dragoste lansate de-a lungul carierei sale. Concertele „Te iubesc, femeie”, dedicate în mod special doamnelor și domnișoarelor cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii vor avea loc pe 4 și 5 martie, ora 19:30, la Circ & Variete Globus București.

Asculta  Stefan Banica – Cand nu vezi

“Atunci cand nu esti constient, cand nu esti conectat in mod real la ceea ce ti se intampla in viata ta, poti pierde un tren pe care sa nu-l mai intalnesti apoi niciodata. Noul meu single – „Cand nu vezi” – este o metafora, in care se regaseste aceasta stare. Iar textul piesei poate fi luat separat, daca vreti, si ca o poezie. Sper sa va placa.” – a declarat Stefan Banica

Concertele acustice Ștefan Bănică pun accent pe emoție și sentiment. Playlist-ul conține cântecele de dragoste din repertoriul lui Ștefan Bănică reinterpretate în varianta acustică, cu un sunet mai cald și accent pe o atmosferă mai intimă. Nu vor lipsi invitații speciali și momentele inedite, pline de emoție și bucurie.

“Concertele acustice din martie sunt așteptate de fiecare dată de mine și trupa mea, pentru noi reprezintă esența muzicii pe care o cântăm, întoarcerea la rădăcini, la momentul în care au fost create piesele. Concertele “Te iubesc, femeie!” sunt cadoul meu special pentru doamne și domnișoare, cu prilejul Zilei Femeii, concerte în care cântăm cele mai frumoase cântece de dragoste din repertoriul meu, mai cunoscute sau mai puțin cunoscute. Este, poate, cea mai bună ocazie de a-mi reorchestra piesele în maniera acustică și de a obține un sunet cald, cu un mesaj pe măsură, care să meargă direct la sufletul celor care ascultă. Stăm jos, pe scaune, foarte aproape de public, iar această intimidate care se creează între noi și cei din sală, n-o mai întâlnim la celelalte concerte pe care le avem pe parcursul anului. Vă aștept cu drag pe 4 & 5 martie la Circ & Variete Globus să petrecem împreună două seri magice, care să devină de neuitat”, a declarat Ștefan Bănică.

Versurile melodiei „Cand nu vezi“

Iti pun in palme visele mele
Ti le fac cadou
Prizonier sunt printre stele
Fara chipul tau

Totu-i departe
Atunci cand nu vezi
Cand nu vezi

Stiu ca roua diminetii
E parfumul tau
Ce amintire draga a vietii
Si a sufletului meu

Totu-i departe
Atunci cand nu vezi

Niciodata sa nu spui nu
Poate eu sau poate tu
N-am crezut indeajuns in noi
Si, acum, suntem doar cioburi sparte amandoi
Amandoi

Caut inca stralucirea
Din privirea ta
Unde este fericirea
Ce am trait candva

Totu-i departe
Atunci cand nu vezi

Niciodata sa nu spui nu
Poate eu sau poate tu
N-am crezut indeajuns in noi
Si, acum, suntem doar cioburi sparte amandoi

Niciodata sa nu spui nu
Poate eu sau poate tu
N-am crezut indeajuns in noi
Si, acum, suntem doar cioburi sparte amandoi
Amandoi

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *