Speak & Max Kissaru – Tequila

loading...

Speak & Max Kissaru – Tequila

Pentru revigorarea de dimineata, iti recomandam sa dai volumul la maxim in boxe si sa asculti noua piesa a lui Speak & Max Kissaru, „Tequila”. De azi, nici un party fără „Tequila”. O spune Speak, care a lansat o piesă catchy, împreună cu Max Kissaru, unul din băieţii cu care lucra la studio. De altfel, Max Kissaru a fost unul din producătorii unei alte piese de-a lui Speak, „Beat dimineţa”, care a reuşit să urce rapid în topurile muzicale din România. Noua piesă, „Tequila”, merge pe reţeta simplă a unui hit de succes: beat şi linie muzicală apropiate de zona de club, versuri uşor de reţinut şi un joc de cuvinte la refren. Este o piesa de vara, care cu siguranta va rasuna in toate cluburile de pe litoral.

img

Daca vreti sa spargeti monotonia si sa dati tonul unei seri perfecte, alaturi de prieteni, Speak si Max Kissaru vin cu o propunerea de nerefuzat: o piesa de club, care aduce o energie buna si nu va lasa sa stati departe de dancefloor, „Tequila”. Single-ul a fost produs în studiourile HaHaHa Production, muzica fiind compusă de Max Kissaru, iar textul este scris chiar de Speak, după o seară petrecută în club împreună cu mai mulţi prieteni. Dupa cum spun si baietii, este o piesa ritmata, plina de viata, care sa trezeasca cheful de dans si de distractie intre prieteni. Ei bine, nu va mai punem rabdarea la incercare. Va lasam sa asculti “Tequila”, nu uitati sa dati volumul la maaaaxim.

Asculta  Speak & Max Kissaru – Tequila

„Inspirați de atmosfera din cluburile din România și nu numai, împreună cu Max, am decis să ne distram și noi cum știm mai bine…prin muzică, făcand aceasta piesă! Sperăm să vă placă și să o auzim în cât mai multe cluburi! Tequiiiilaaa!!!”, a spus Speak.

„Tequila” a luat naștere după o seară petrecută în club alături de prieteni. Este o piesa care mă binedispune. Sper să placă oamenilor și să îi dea play la petreceri”, a spus Max Kissaru.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *