Sore - Woman, single nou

Sore – Woman

loading...

Sore – Woman

Sore intampina iarna cu o piesa noua, dedicata tuturor femeilor intitulata ”Woman”, cu influente de club. Artista revine în forță, cu un videoclip de imagine si un look provocator, potrivit pentru mesajul celui mai nou single al sau. Noua piesa Sore are si cateva influente din muzica de club, productia fiind semnata de HaHaHa Production, in timp ce videoclipul e regizat de Khlaled Mohktar. Sorina Mihalache cunoscută ca Sore Mihalache sau simplu Sore, este o actriță de televiziune, dansatoare și cântăreață română de muzică pop și pop-rock cu influențe de electro funk.

15094886_1539305792776486_2750402224658074290_n

Piesa “Woman”, vine la putin timp, dupa ce artista ne-a surprins la inceputul lunii octombrie, cu piesa “Imi dai palpitatii”, a carui videoclip a fost filmat tocmai pe strazile din Paris. Ea a mai bifat o colaborare cu Liviu Teodorescu la Adu-mi aminte sa te uit, iar anul trecut am ascultat-o pe repeat cu single-ul Cand vremea e rea. Noua piesa Sore a fost produsa in studioul casei de discuri HaHaHa Production, videoclipul realizat in regia lui Khlaled Mohktar, prezentandu-se o sore extrem de sexy, cu un look provocator. În 2011, Sore a devenit artist MediaPro Music, unde lucrează cu Smiley & HaHaHa Production promovându-și atât single-ul „Love is music” cât și piesa „Stage of joy” alături de colegii săi din Lala Band.

Asculta   Sore – Woman

“Mi-ati fost alaturi inca de cand eram o adolescenta, iar acum, pentru ca am depasit 700.000 de prieteni, va fac cadou noul meu single, care vorbeste despre Sore, femeia. Sper sa va placa si va multumesc pentru ca ma inspirati in tot ceea ce fac.”, scrie Sore.

Sorina a devenit cunoscută național și internțional odată cu distribuirea sa în serialul de televiziune Pariu cu viața (lansat de postul de televiziune ProTV), unde interpretează personajul Sara Năstase, respectiv ca membră fondatoare a formație de dance/pop-rock Lala Band, cât și în noul serial care îi are ca protagoniști tot pe cei din Lala Band, O nouă viață, unde Sorina la fel o interpretează pe Sara Năstase.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *